Nog 5 goede redenen om voor een Kabe uit Zweden te kiezen

Luc Schaepkens

Kabe uit Zweden bouwt campers en caravans. Het merk combineert een hoge kwaliteit en een extreme wintervastheid met comfort en een mooie look. Als vervolg op de eerste vijf redenen zetten we er nog vijf op een rij waarom je voor dit merk zou moeten kiezen. We gaan dus verder met nummer 6.

Waarom kiezen voor een Kabe uit Zweden?

6.De veiligheid. De reden die misschien wel bovenaan had moeten staan. Want Kabe heeft de veiligheid van elke caravan- en camperbezitter voorop staan. Zo zijn alle caravans van Kabe uit Zweden uitgerust met het zogenaamde Safety Driving System. Dat wil zeggen dat het chassis extra lange trekbalken heeft en een as die slingeren tegengaat. De campers van Kabe staan op de beste basisvoertuigen van Europa. Namelijk de Mercedes Sprinter en de Fiat Ducato. De eerstgenoemde heeft heel wat assistsystemen die de veiligheid verhogen. De campercarrosserie van Kabe is zeer stabiel. Daar komen de stalen frames rondom de accu en watertanks bij. Deze kunnen bij een aanrijding daardoor nooit loskomen. Bekijk de video onder de tekst over het veiligheidspakket van Kabe.

7.De functionaliteit, die voortkomt uit meer dan 60 jaar ervaring. Want zolang ontwikkelt Kabe uit Zweden al caravans en campers voor actief gebruik in alle seizoenen. In elke Kabe caravan of camper zitten slimme oplossingen. Ze maken het kampeerleven gemakkelijker. Oplossingen zoals een praktisch vak met verlichting voor de ski’s. Of een usb-aansluiting op een handige plek.

De volgende reden is het design

8.Het design. Het ontwerp van de inrichting is bij Kabe uit Zweden uiteraard Scandinavisch. Frisse tinten en een materialen met een lichte en luchtige uitstraling. We zien verzonken deuren en afgeronde hoeken. De kussens zijn ergonomisch gevormd. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Alle details samen zorgen voor het speciale Kabe-gevoel. Design en functie gaan daarbij altijd samen. Ook qua exterieur wordt de carrosserie gekenmerkt door doordachte details en elegante lijnen. Elke Kabe heeft zo een onderscheidend karakter.

9.De dealers. Kabe beschikt over een groot netwerk van geautoriseerde en goed opgeleide dealers en onderhoudswerkplaatsen. In heel Scandinavië en in verschillende andere Europese landen. Zij geven deskundig advies bij de aankoop en professionele service na de aankoop. Ze helpen ook graag bij het financieren en verzekeren van jouw Kabe.

En reden nummer tien is:

10. De keuze is reuze. Er is een Kabe voor iedereen. Er is veel te kiezen qua grootte, indeling, uitrusting en prijsklasse. Als je je favoriete model hebt gevonden, kies je vervolgens de voor jou en je gezin ideale inrichting. Dat gaat heel gemakkelijk dankzij het Kabe Flexline-systeem. Er zijn veel keuzemogelijkheden en er is veel flexibiliteit. Het meest eenvoudige is je eigen Kabe uit Zweden bouwen met behulp van de productconfigurator. Die kun je vinden op onderstaande website onder de kop ‘Bouw je eigen Kabe’. Je kunt natuurlijk ook een dealer bezoeken.

Naar de site van Kabe.

Natuurlijk ben je nu heel nieuwsgierig naar de eerste vijf redenen. Die lees je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur