Huttopia opent conceptstore in Utrecht: Huttopia Camp de Base

Martine van Kuler

Huttopia ken je misschien wel van de natuurcampings, maar het merk heeft nu ook een heuse winkel. In hartje Utrecht is Huttopia Camp de Base geopend, een conceptstore waar liefhebbers van natuur, buitenleven en glamping hun hart kunnen ophalen.

Camp de Base

Camp de Base is een winkel met producten en merken die je elders niet gauw vindt, van campingaccessoires tot originele cadeau-ideeën. Huttopia staat voor natuur, vrijheid en buitenleven en de artikelen sluiten daar perfect op aan.

Merken met een missie

Zo vind je in Huttopia Camp de Base t-shirts, posters en bekers van The Landmark Project en Smokey Bear. Tien procent van de omzet gaat naar de US Forest Services voor het behoud van de natuur. United by Blue maakt producten van gerecyclede materialen, zoals een rugzak van petflessen, maar ook trendy thermobekers met een opvallend design. Daarnaast verkoopt Camp de Base veel praktische items, van stoere BBQ-spullen tot opladers met zonnecellen.

Huttopia Camp de Base: meer dan een winkel

Naast de bijzondere artikelen kun je bij Camp de Base ook terecht voor advies of informatie over een vakantie op de natuurcampings en villages van Huttopia in Frankrijk of Nederland én je vindt er een bijzondere collectie natuur- en reisboeken. “De nieuwe outdoor-store is meer dan een winkel voor kampeer- en outdoorartikelen of reisbureau”, vertelt store-manager Wilma Kolhoff“We willen iets extra’s meegeven, inspireren en de Huttopia-beleving overbrengen. In het winkelstraatbeeld springen we er nu al uit. We zijn net open en mensen komen nieuwsgierig binnen. Behalve Nederlanders ook opvallend veel buitenlandse toeristen, die een merk herkennen en iets kopen.”

Ben je benieuwd naar de nieuwe conceptstore en wil je er een kijkje nemen? Je vindt Huttopia Camp de Base aan Lange Elisabethstraat 32 in Utrecht.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!