Nieuwe Thetford N4000 koelkasten zijn altijd koud

Luc Schaepkens

De temperatuur in de nieuwe Thetford N4000 koelkast is altijd perfect. Ook als de stroomvoorziening niet stabiel is. Dat komt door zijn slimme gepatenteerde elektronica.

Thetford N4000 werkt op 205 tot 250 volt

Stel je voor: een camping ergens in Zuid-Europa. Het is er druk en iedereen gebruikt stroom. Vaak komt er dan minder dan 230 volt uit het stopcontact. Gevolg: de koffie is niet heet genoeg en het bier niet lekker koud. Met de nieuwe Thetford N4000 koelkast heb je daar geen last van. Die heeft altijd de perfecte temperatuur. Ook als de stroomvoorziening niet stabiel is. Tussen ongeveer 205 en 250 volt wordt een goede en consistente werking van de koelkast gegarandeerd.

Slimme gepatenteerde elektronica

De koelkast regelt zelf zijn energievoorziening. Dankzij PWM – oftewel Pulse Width Modulation – gaat hij efficiënter met energie om. Daardoor koelt hij sneller en is hij stabieler. Alle N4000-modellen zijn voortaan voorzien van automatische energiebronselectie (LED+-bedieningspaneel of LCD-touchscreen). Zo kiest de koelkast automatisch de best beschikbare energiebron.

Klaar voor CI-BUS

Alle Thetford N4000-modellen zijn geschikt voor CI-BUS. Ze zijn aan te sluiten op het centrale display van de camper of caravan met de CI-BUS-aansluitkabel. Indien aangesloten kun je vanaf het centrale display-opties, zoals aan/uit, energiebron, temperatuurinstelling en foutcodes bedienen. De camper- of caravanfabrikant kan ook de 12 volt optie aan- of afsluiten. Of aansluiten op een huishoudaccu. Sta je nooit met een lege startaccu.

Installeren door erkende dealer

De Thetford N4000 koelkast is verkrijgbaar bij de fabrikant en de dealer. Thetford raadt aan om de koelkast voor de veiligheid door een erkende dealer te laten installeren. Net als op alle andere apparaten van Thetford zit ook op de N4000 drie jaar garantie. Door een uitgebreid netwerk van servicecentra en dealers is er altijd een dealer bij jou in de buurt. De dichtstbijzijnde dealer vind je op: www.thetford.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur