Nieuwe Nederlandse vouwwagen iCamp van UDOCamp

Luc Schaepkens

Terwijl we nog vol spanning op de herintroductie van Paradiso wachten, maakt een nieuwe Nederlandse producent, UDOCamp uit Zaltbommel, haar opwachting met een nieuwe vouwwagen genaamd iCamp.

iCamp in twee minuten gebruiksklaar

De firmanaam heeft een dubbele betekenis, behalve dat hierin de familienaam van de producent en eigenaar verweven is, kun je hem ook lezen als You Do Camp. Op de vouwwagen zit TenCate tentdoek afkomstig van Marvella tenten uit Veghel. De iCamp is, zo lezen we op de site, een samenvoeging van ervaring, creativiteit en vakmanschap. Ongebruikelijke en slimme oplossingen zijn toegepast en vormen de basis voor deze nieuwe vouwcaravan. Voorbeelden zijn een uittrekbare keuken en handige opbergruimtes voor tafels en stoelen. “Echt een model om verliefd op te worden!”. Hij is licht, smal en laag. Je zult amper merken dat hij achter de auto hangt. En heb je je bestemming bereikt dan in hij binnen twee minuten gebruiksklaar.

www.udocamp.nl

Edit: bovenstaande link werkt inmiddels niet meer (19-1-2020). De site lijkt uit de lucht. We hebben geen andere link kunnen vinden.

Tien pluspunten van iCamp

1. Unieke uitstraling en moderne vormgeving
2. Licht in gewicht
3. Smaller en lager dan uw auto
4. Een uittrekbare praktische keuken
5. Breed serviceluik voor tafel en stoelen
6. Geïntegreerde disselbak
7. Schuine voorkant voor ruimte fietspedalen
8. In lengterichting slapen
9. Snel op te zetten
10. USB aansluitingen, elektrische ventilatie, comfortabele extra dikke zit- en ligkussens en vele andere gadgets

Vakmanschap in eigen beheer

De nieuwe vouwwagen is volledig in eigen beheer bij UdoCamp ontworpen en ontwikkeld. De iCamp heeft een Al-Ko onderstel. Na de afbouw wordt ieder exemplaar door UdoCamp getest en gecontroleerd. Daarom geeft UdoCamp met een gerust hart drie jaar garantie op de iCamp.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur