Nieuwe eigenaar en nieuw logo voor MEMO Europe

Jos Mark

Memo Europe, bekend van fietsen- en scooterdragers, trekhaken en camperaccessoires, heeft een nieuwe eigenaar. En met dit nieuwe jaar is er ook een ander logo. Voor de klanten verandert er niets.

Overname

Afgelopen zomer namen de oprichters van Memo Europe afscheid van hun bedrijf om met pensioen te gaan. Bart Oosterhoff heeft het stokje overgenomen.

Dynamische nieuwe huisstijl

Memo Europe staat voor solide en degelijke producten. Het nieuwe logo straalt dat uit. Het past volgens Bart Oosterhof nu nog beter bij de producten die zij in huis hebben. De dealers die hij bezocht waren zonder uitzondering te spreken over de scooter- en fietsendragers. Montage aan het chassis is de sleutel tot dat succes. Het is degelijker en kan meer gewicht dragen. Er worden steeds meer elektrische fietsen verkocht en een lichte drager aan de achterwand van een camper is daar gewoon minder geschikt voor. De dragers van Memo Europe bieden uitkomst. “Mede door de grote vraag naar campers zien wij de toekomst met vertrouwen tegemoet”, aldus Oosterhoff.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.