Nieuwe Adria Aviva zo uit de Ikeafolder

Jos Mark

Dat is natuurlijk onzin, maar Adria heeft voor deze Aviva wel bij Ikea ingekocht.

Adria Aviva voor instappers en liefhebbers

Het doel was om de caravan licht te houden. Maar ook om hem rond de tienduizend euro te kunnen verkopen. Dat is het segment waar veel recente gebruikte caravans in zitten. Nu koop je met de Aviva voor datzelfde geld een nieuwe Adria caravan.
Zo hoopt Adria de instappers te bereiken. Een lekkere frisse nieuwe caravan voor de prijs van een gebruikte. Tweede argument voor die mensen, het interieur. Op geen enkele manier oubollig of suf. Helemaal van deze tijd en met heel praktische oplossingen.

Ikea

De naam kwam net al voorbij want het is geniaal bedacht. De Aviva heeft in de keuken opberglades die zijn gemaakt van Ikea bakken. Dezelfde bakken vinden een plek in de disselbak. Het is eenvoudig mee naar huis te nemen en dus ook weer makkelijk mee terug. Dat is qua inpakken gewoon superhandig. Je koopt anders gewoon een paar van die bakken erbij en zo heb je een set met de kleding voor de herfst en een andere met de zomerkleding.

Buitenkeuken

Optioneel kan er een verrijdbaar kastje met dezelfde look en feel als het caravaninterieur worden bijbesteld. Dat kastje heeft ook weer die bakken en staat op wieltjes. Op de plaats van bestemming kun je dat onder de luifel of in de voortent zetten. Er is een bak die als wasbak kan worden gebruikt en er is ruimte voor een kooktoestelletje. Adria weet dat in de zuidelijke delen van Europa de mensen nooit of zelden in de caravan koken. Overigens doen veel Nederlanders dat ook niet. Je zou dat kastje zo mee het huis in kunnen rollen en thuis alvast vullen. Hop in de caravan en klaar. Of je neemt gewoon het keukengerei van thuis mee.

Jonge gezinnen

Met direct ook een compact model met een stapelbed in de serie is het heel duidelijk,  jonge gezinnen zouden hiernaar moeten kijken voor ze de veel te zware Hobby caravan van de buren of hun ouders overnemen.
Ook zo handig, als je de brede disselklep opent is er een waslijn aangebracht. Dan kun je eventueel de was te drogen hangen als het een keertje regent. Of wanneer je met natte spullen zit terwijl je naar huis of de volgende camping wil verplaatsen. Slim toch?
Mocht dat nog niet overtuigend genoeg zijn laat je dan inspireren door de vriendelijke dessins en de petrol kleuren. Of de heerlijke basic schuifdeurtjes in de kasten.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.