Nieuw: LMC Style Comfort 460E

Martine van Kuler

De LMC Style Comfort was er al in twee indelingen. Daar komt er nog een bij: de LMC Style Comfort 460E. Bijzonder aan deze luxe caravan zijn onder meer de lage enkele bedden. Hiermee komt de fabrikant tegemoet aan de wens van veel klanten.

Style Comfort

De luxe Style Comfort was al verkrijgbaar met een Frans bed (440D) en een ruim queensbed (450D). Van de dealers kreeg LMC echter te horen dat er veel vraag was naar enkele bedden in deze caravan. Daarom is de comfortabele caravan met ingang van modeljaar 2022 ook beschikbaar met twee enkele bedden. Voor iedereen wat wils dus.

LMC caravan voor stellen én gezinnen

De enkele bedden – zonder opstapje of trapje – zijn voorin in de lengterichting geplaatst. De luxe (daarover straks meer) Style Comfort 460E is met de twee vaste slaapplaatsen natuurlijk bij uitstek geschikt voor stellen. Toch kunnen ook gezinnen prima op vakantie met deze LMC caravan. De treinzit achterin is namelijk eenvoudig om te bouwen tot twee extra slaapplaatsen. Zo is het er ook ’s nachts met vier personen goed toeven. Laat de (klein)kinderen maar komen!

Naast de enkele bedden en de treinzit heeft de caravan natuurlijk nog meer te bieden. Zo bevindt zich in het midden een ruime keuken met een driepits kooktoestel en een geïntegreerde spoelbak. De lades zijn voorzien van een softclose-sluiting en er is natuurlijk een riante koelkast. Tegenover de keuken vind je een badkamer met wastafel en ingebouwd cassettetoilet.

Comfortabel vakantie met de LMC Style Comfort 460E

Style Comfort klinkt natuurlijk heel stijlvol en comfortabel, maar is deze caravan dat ook? Dat eerste is natuurlijk een smaakkwestie, wat de een stijlvol vindt, vindt de ander dat misschien helemaal niet. Wat het comfort betreft, daarover zal iedereen het eens zijn: deze caravan mag de naam met recht dragen. De Style Comfort 460E is namelijk uitgerust met het LMC-Comfortpakket. Dit houdt onder meer in dat de caravan een 230V ringverwarming heeft, maar ook elektrische vloerverwarming. Ook met koudere temperaturen kun je er dus prima mee weg. Voor de warmere zomers is er juist een hordeur; heel fijn om muggen en andere vervelende insecten buiten de deur te houden. Tel daar de rolbare watertank in de disselbak, multifunctionele buitenaansluiting, niveau-aanduiding van de verswatertank, het HEKI 2-dakluik en de stabiele uitdraaisteunen met Bigfoots bij op, en je begrijpt waar de naam vandaan komt.

De speciale Style Comfort is aan de buitenkant te herkennen aan de antracietkleurige bestickering.

Nog wat technische gegevens van deze LMC caravan

Tot slot nog wat cijfers van de Style Comfort 460E. Misschien saai, maar niet onbelangrijk! De totale lengte van de caravan is 677 cm, de breedte 232 en de totale hoogte 260. Het leeggewicht is – exclusief het comfortpakket – 1038 kg. De all-in prijs – inclusief het comfortpakket – is 24.490 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!