Natuurkampeerterreinenen heeft een vernieuwde website en een nieuw logo

Martine van Kuler

Kampeer je graag in alle rust en ruimte, dan ben je vast bekend met de Natuurkampeerterreinen. Je vindt ze eenvoudig via de gelijknamige website. Deze is onlangs in een nieuw jasje gestoken. Ook heeft Natuurkampeerterreinen een nieuw logo.

Knusse boomgaard

Kampeer in een knusse boomgaard, aan zee, in het bos, op een uitgestrekt landgoed of binnen de wallen van een fort. Er zijn inmiddels 144 Natuurkampeerterreinen en 14 GroepsNatuurkampeerterreinen in Nederland en Frankrijk. Je vindt ze allemaal op de website www.natuurkampeerterreinen.nl. En dat gaat sinds kort nóg makkelijker.

De vernieuwde website van Natuurkampeerterreinen.
De vernieuwde website van Natuurkampeerterreinen.

Mooier en gebruiksvriendelijker

Op de vernieuwde website kun je nu namelijk een kampeerplek vinden in de terreinzoeker. Voordat je de overzichtskaart met daarop alle kampeerterreinen te zien krijgt, kun je aangeven naar welk land je op vakantie wilt en met wat voor soort kampeermiddel. Zo krijg je meteen een op maat gemaakte selectie. Er zijn bijvoorbeeld 33 terreinen waar je een hangmatplek kunt boeken en op zo’n 130 terreinen kun je met de camper terecht.

Kamperen in alle rust en ruimte? Dat kan op een Natuurkampeerterrein.
Kamperen in alle rust en ruimte? Dat kan op een Natuurkampeerterrein.

Natuurkampeerterreinen

Natuurkampeerterreinen.nl is niet alleen gebruiksvriendelijk; de website ziet er ook mooier uit. “Het beeldmateriaal heeft nu een prominentere plek gekregen. Zo waan je je vanuit huis al op jouw favoriete terrein,” legt Eelke Horselenberg uit. Zij is directeur van De Groene Koepel, de stichting die het netwerk van Natuurkampeerterreinen beheert. Elke: “Met de nieuwe vormgeving blijven we dicht bij de uitstraling die past bij ons netwerk: natuur, rust en ruimte.”

Het nieuwe logo.
Het nieuwe logo.

Het nieuwe logo van Natuurkampeerterreinen

Tot slot is er een nieuw logo geïntroduceerd voor zowel de Natuurkampeerterreinen als de GroepsNatuurkampeerterreinen. Ook bij de nieuwe logo’s geldt dat het gevoel ‘terug naar de basis te gaan’ centraal staat. De komende tijd worden de logo’s geleidelijk geïntroduceerd in alle online en offline uitingen van De Groene Koepel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!