Campingtrend Liveshow KCJ

Nagenieten van de KCJ 2023 met de Campingtrend Liveshow

Marije Onderwaater

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023 zit erop! Vijf dagen lang stond de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van kampeermiddelen, accessoires en vakantiebestemmingen. Natuurlijk was Campingtrend aanwezig, mét elke dag een Campingtrend Liveshow vanaf de KCJ. Vanavond om 19.30 uur zie je de laatste.

Zet je wekker maar op vanavond 19.30 uur, dan zie je namelijk de laatste in een reeks Campingtrend Liveshows vanaf de KCJ. In deze video lopen Jos en DW samen nog één rondje door de beurshallen.

Ben je niet naar de beurs geweest óf wil je nog even nagenieten? Kijk dan alle video’s nog eens terug!

Liveshow woensdag 4 oktober

Woensdag om 10.00 uur opende Sander Janson de deuren van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023. Die avond zag je in de Campingtrend Liveshow een samenvatting van deze eerste beursdag. Daarbij hoort traditiegetrouw de bekendmaking van de ANWB Camper en Caravan van het Jaar. Wie dit jaar in de prijzen vielen, vertelden we je in dit artikel. Verder neemt Jos in de video een kijkje in de Adria Twin Max. DW vertelt alles over de bijzondere Dethelffs c’go edit10n. Ook hoor je het nieuws van E-trailer.

Bekijk hier de Campingtrend Liveshow van woensdag.

Liveshow woensdag
Liveshow woensdag

Liveshow donderdag 5 oktober

Het team van Easy Caravanning werd donderdagochtend met een glimlach wakker. De avond ervoor viel de TakeOff namelijk in de prijzen bij de uitreiking van de Duurzame KampeerAwards. Jos en DW nemen daarom in deze liveshow een kijkje bij deze kruising tussen een vouwwagen en een caravan, die de award voor het meest duurzame kampeermiddel kreeg. Verder zijn de mannen bij een van de primeurs op deze beurs: de Aero Cabin One van Smitveld. Hier lees je meer over deze innovatieve caravan met een uniek uitschuif- en pop-up-systeem. En je ziet de Thule VeloSwing, een nieuwe fietsendrager die speciaal voor buscampers is ontwikkeld.

Bekijk hier de Campingtrend Liveshow van donderdag

Liveshow vrijdag 6 oktober

De lichte caravan Adria Aviva Lite was in augustus voor het eerst te bewonderen op de Caravan Salon in Düsseldorf. Nu konden ook de bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs hem met eigen ogen zien. Voor wie niet in Utrecht was, of voor wie hem nóg eens wil zien, neemt Jos een kijkje in de innovatieve Aviva Lite. Ook is er in deze Liveshow aandacht voor de Thule Subsola, panelen waarmee je de buscamperluifel kunt uitbreiden. En Jos neemt je ook mee voor een rondleiding in een opblaasbare voortent: de Isabella Ventura AIR Dove.

Bekijk hier de Campingtrend Liveshow van vrijdag

Liveshow donderdag
Liveshow donderdag

Liveshow zaterdag 7 oktober

La Luna is de nieuwe tenttrailer van Campooz en het kleine zusje van Red Ruby. Beide tenttrailers zijn geïnspireerd op een bedoeïnentent. De KCJ is de eerste Nederlandse beurs waar Campooz deze nieuwkomer showt. Ook Jos en DW gaan even kijken. In deze Liveshow zie je ook een van de publiekstrekkers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs: de Thule Outset. Deze tent monteer je op de trekhaak van de auto en kan je zelfs aangekoppeld laten. En je ziet het HEOSafe-slot voor buscampers.

Bekijk hier de Campingtrend Liveshow van zaterdag

Campingtrend op YouTube

Houd ons YouTube-kanaal in de gaten voor meer kampeervideo’s!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…