My First De Waard is ideale speeltent voor kinderen

Luc Schaepkens

De My First De Waard speeltent is precies wat de naam zegt: de eerste tent voor de jonge kampeerder. Voor in de tuin of naast de caravan; waar je maar wilt. Kinderen kunnen al spelend de eerste kampeerherinneringen opdoen.

De My First De Waard speeltent

Van heel vroeger ken ik nog My First Sony. Dat was een knalblauwe radi0 – cassettespeler met rode speakers. Mijn zus kreeg hem ooit van Sinterklaas. Nu heeft het oudste tentenmerk van ons land – al 70 jaar kwaliteit – iets vergelijkbaars. De My First De Waard speeltent. Je zet hem overal neer waar de kinderen buiten willen spelen. Hij weegt slechts 5,4 kilo. Dus mee naar het strand of op vakantie is ook geen probleem. Een fijne kindertent voor de eerste kampeerherinneringen.

My First De Waard en je bent er vroeg bij

Jong geleerd is oud gedaan. Waarom zou dat niet ook voor kamperen opgaan? Met deze speeltent doen de kids al op vroege leeftijd hun eerste tentherinneringen op. Wie weet worden ze zo vanzelf – net als pa en ma – een doorgewinterde kampeerder. De My First De Waard tent is er in twee kleurencombinaties. Je kunt kiezen voor Sahara met groen of beige met groen. De tent is 1,55 meter hoog. De diameter is 2,15 meter. Oftewel, ruimte zat voor de kinderen om te spelen. Deze tent heeft net als veel andere modellen van De Waard een vaste kuip. Het materiaal van het doek is katoen. Het kuipzeil is gemaakt van Bisonyl.

De My First De Waard kost als basistent 199 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur