Mini-windscherm van Isabella is gemakkelijk te combineren

Luc Schaepkens

Isabella introduceert een handig driedelig mini-windscherm. Hiermee baken je een stuk bij de voortent of luifel af, zonder vrij uitzicht te verliezen. Ook handig om te voorkomen dat kleine kinderen of honden weglopen. Zo kun je relaxed achterover leunen.

Mini-windscherm

Het mini-windscherm van Isabella is slechts 67 centimeter hoog. Een volwassene kan er dus gemakkelijk overheen stappen. Je hebt daarvoor geen opening of deur nodig. Wil je meerdere mini-windschermen met elkaar verbinden, dan kan dat heel eenvoudig met de zogenoemde top-connector.

Handig, het Isabella mini-windscherm.
Handig, het Isabella mini-windscherm.

Mini-windscherm is gemakkelijk te koppelen

Het mini-windscherm is ook gemakkelijk te koppelen aan een Isabella-windscherm met een standaardhoogte. Zo maak je een beschutte plek en kun je toch van het uitzicht blijven genieten. Bij het mini-windscherm zit een robuust stalen frame. De gebruikte stof is Light Isacryl 260 g/m2. De kleur is granietgrijs. De hoogte van het scherm is 67 centimeter en de lengte 4,60 meter. Het mini-windscherm weegt iets meer dan 5 kilo.

De andere windschermen van Isabella

Wil je het mini-windscherm combineren met een standaard windscherm, dan heeft Isabella verschillende opties. Om te beginnen is er een driedeling windscherm in de kleur graniet. Ook dit scherm is 4,60 meter lang. De hoogte is 1,30 meter. Het frame is eveneens van staal. Een perfecte match met het mini-windscherm.

Dan is er het vierzijdige windscherm met de Isabella-patrijspoort. Het Grey-windscherm sluit qua design aan bij de meeste voortenten of vouwwagens. Het is gemaakt van hetzelfde bekende en doorgekleurde Isacryl-materiaal dat ook wordt gebruikt in de Isabella-voortenten. Door de lichtgewicht CarbonX-frames heeft het windscherm een laag gewicht van slechts 5,7 kg en is het erg makkelijk mee te nemen. Naast de Gry is er ook het vierzijdige North-windscherm , dat is een speciale serie van Isabella

Het vier-delige windscherm Grey.
Het vier-delige windscherm Grey.

Isabella windscherm Ventus en losse delen

Het windscherm Ventus is vierzijdig en voorzien van netgaas. Dat heeft als voordeel dat je er doorheen kunt kijken. Het biedt bescherming tegen de wind en je kunt toch nog zien wat er om je heen gebeurt. Ook dit scherm heeft het lichtgewicht CarbonX-frame en daardoor een laag gewicht van 5,6 kilo.

Tenslotte zijn er nog twee losse delen die je aan elk Isabella-windscherm kunt koppelen. Zo is er een deurdeel waarmee je als het ware een tuinhek in je windscherm maakt. Met Modul Grey kun je het Flex-windscherm uitbreiden. Extra modules worden aan het Flex windscherm zelf vastgeritst, waardoor het vast- en losritsen ongelooflijk flexibel wordt.

Behoefte aan een snel op te zetten beschut hoekje? Kijk dan zeker even naar deze Cosy Corner.

Het deurdeel.
Het deurdeel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur