Met de Froli alleshouder alles vast in je keukenkast

Luc Schaepkens

Het merk Froli kennen we vooral van de veerschotels voor onder het matras. Maar het merk heeft een veel breder assortiment. Zo is er de Froli alleshouder. Daarmee zet je alles vast in je keukenkast. Van de bekers en bestek tot flessen en meer.

Froli

Het Duitse bedrijf Froli maakt al 50 jaar producten van kunststof. Denk daarbij aan oplossingen voor bedsystemen, en producten op het gebied van ergonomie, gezondheid en vrije tijd. Uit de laatste categorie kennen we de bekende veerschotels waarop je heerlijk slaapt. Het merk verkoopt onder meer ook matrassen en levellers. Nu is er dus de nieuwe Froli alleshouder. Daarmee zet je letterlijk alles vast in je keukenkast. Zowel in de camper als in de caravan hoef je niet meer bang te zijn voor glijdende bekers, omvallende glazen of ander ongemak.

Met de Froli alleshouder blijft alles netjes op zijn plek

De Froli alleshouder kun je aanpassen aan de grootte van de keukenkast. Hij houdt onder meer bekers, glazen, flessen, blikjes en bestek op hun plek. Niet onbelangrijk: hij is voor 95% gemaakt van biokunststof en daardoor 100% recyclebaar. De doorsnede voor de glazen en ander servies is 58 tot 89 millimeter. Daardoor passen verschillende maten in de alleshouder.

Een set bestaat uit zestien losse delen die je in elkaar kunt zetten zoals je wilt. Zodoende past het in iedere keukenkast, maar ook in de keukenla. Door de elementen te draaien kun je ook de hoogte met hoge bekers of glazen ook de hoogte in gaan. Een set van zestien delen kost 25 euro. Kijk voor dit nieuwe product en meer op de site van Froli.

Bedsysteem

Kijk hier voor onder meer het bedsysteem, de levellers en de speciale gripmat voor in de camper of caravan van Froli.

Froli is het meest bekend van zijn bedsystemen. In de onderstaande video kun je zien welke verschillende systemen er zijn en wat het verschil tussen deze systemen is. Zo slaap je ook in je camper of caravan als een prinses, maar dan zonder de spreekwoordelijke erwt.

Dit bericht bevat een affiliatelink. Koop je via deze link, dan ontvangen wij een klein percentage. Dit heeft geen invloed op de prijs voor jou.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur