Merken Erwin Hymer Group niet op beurzen Utrecht en Brussel

Luc Schaepkens

Alle merken van de Erwin Hymer Group zijn dit jaar ook niet aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht en de Mobicar in Brussel.

Erwin Hymer Group

Eind maart schreven we over de nieuwe beursstrategie van de Erwin Hymer Group voor Duitsland. Die komt erop neer dat de merken Bürstner, Carado, Dethleffs, Eriba, Hymer, Laika, LMC en Sunlight voortaan niet jaarlijks, maar om het jaar aanwezig zijn op de grote Duitse beurzen. Het ging daarbij om de Caravan Salon in Düsseldorf en de CMT in Stuttgart. Lees hier ons eerdere artikel. Na uitvoerig overleg heeft EHG nu besloten deze strategie ook door te voeren voor alle beurzen in de overige Europese landen.

Bürstner Elegance: ook EHG.
Bürstner Elegance: ook EHG.

Erwin Hymer Group om de 2 jaar op de beurzen

De bovengenoemde merken van de Erwin Hymer Group zijn daarom dit jaar niet aanwezig op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Ook Mobicar in Brussel wordt dit jaar overgeslagen. EHG zegt andere methoden te gaan hanteren om de producten onder de aandacht van een zo groot mogelijk publiek te brengen. In thuisland Duitsland zei EHG te focussen op een intensievere dealersamenwerking en een flexibele introductie (in tijd) van nieuwe modellen. Het lijkt erop dat dit nu ook in de andere Europese landen wordt overgenomen. Een en ander – zo laat EHG nog weten – is mede gevoed door de mening van vele dealers. De groep heeft hiermee een duidelijk standpunt ingenomen.

De merken van de EHG.
De merken van de EHG.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur