Megasat Royal II Smart tv met internet

Luc Schaepkens

De camperaar wil een tv met internet. Daarom brengt het Duitse Megasat de serie Megast Royal II Smart tv op de markt. Daarmee kijk je tv zoals je dat thuis gewend bent.

Megasat Royal II Smart tv alsof je thuis bent

Met de nieuwe Megasat Royal Smart II Smart tv – een tv met internet – hoef je je lievelingsserie niet te missen. Ook heb je toegang tot jouw favoriete mediabibliotheek. Voorwaarde is natuurlijk wel dat er internet te ontvangen is op de plek waar je staat. De toestellen zijn voorzien van WLAN, LAN en een internetbrowser. Op het toestel zitten de nodige voorgeïnstalleerde apps. Wat je verder nog nodig hebt, haal je binnen via de geïntegreerde app-store. Deze Smart tv met internet is prima geschikt voor onderweg.

Een zogenaamde tripple tuner zorgt voor ontvangst in Full HD. Een CI-sleuf helpt bij de toegang tot betaal-tv. Ook heeft het toestel een usb-poort. Via bluetooth kan het geluid worden doorgegeven naar een draadloze koptelefoon of een losse soundbar. De Megasat Royal II Smart tv’s zijn speciaal gemaakt voor gebruik in campers. Zo is deze tv met internet goed bestand tegen schudden. Er zijn drie verschillende maten in de toestellen: 19, 22 en 24 inch. De prijzen beginnen bij 370 euro. Begin 2021 komt deze nieuwe serie beschikbaar. Ben je op zoek naar een goede Smart tv met internet moet je nog even geduld hebben dus.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur