Morelo fabriek

Meer Morelo’s graag! Nieuwe fabriek in aanbouw

Marije Onderwaater

Heb je een luxe camper op je verlanglijstje staan? Dan ben je niet de enige! Morelo Reisemobile, marktleider bij de premium campers, ziet een stijgende vraag naar deze luxe wagens. Om daaraan tegemoet te komen, bouwt het merk uit Duitsland een tweede fabriek.

De huidige fabriek is te vinden in Schlüsselfeld, een plaats in de Duitse deelstaat Beieren. Aan de noordkant van datzelfde terrein is de bouw van een tweede Morelo-fabriek gestart. Hier komen onder meer een nieuwe ultramoderne productielijn, een magazijn, een kantine en er is plaats voor ontwerp en de ontwikkeling van prototypes.

Morelo bouw
Morelo bouw

Bouw Morelo-fabriek van start

De bouw van de nieuwe Morelo-fabriek is inmiddels gestart, tot grote vreugde van directeur Robert Crispens. “Met de fabrieksuitbreiding zetten we de volgende grote stap naar de toekomst”, zegt hij. “Dit alles is de basis om op eigen kracht verder te kunnen groeien en tegelijkertijd de first class wensen van onze klanten nog beter, individueler en sneller te realiseren.”

Morelo fabriek Schlüsselfeld
Morelo fabriek Schlüsselfeld

Meer productie, meer personeel

Door de nieuwe fabriek stijgt de productiecapaciteit van Morelo Reisemobile. Daarnaast neemt het bedrijf honderd extra medewerkers in dienst, waarmee het totale aantal op 550 neerkomt. Morelo zelf spreekt van een sterke impuls voor de hele regio.

Morelo Grand Empire
De Morelo Grand Empire
Morelo Grand Empire
De Morelo Grand Empire

Indrukwekkend: Morelo Grand Empire

Uit de fabriek van Morelo komt veel moois. De Grand Empire-serie is het vlaggenschip van het merk. Deze 12 meter lange gigant op de Mercedes Actros is verkrijgbaar in twee indelingen: de 120 GSB en de 120 GSO met slide-out. Voor wie graag een auto meeneemt op vakantie biedt de garage uitkomst. Hier past bijvoorbeeld een Mini Cooper in. Natuurlijk heeft Morelo ook series met kortere liners, waaronder een serie alkoven. Wil jij je vergapen aan al die luxe campers? Kijk dan even op de site van Morelo.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…