McLouis Nevis 879 integraal is luxe paradepaardje

Luc Schaepkens

De campers van McLouis komen in Italië uit de fabriek. Het nieuwe paradepaardje van dit merk is de integraal McLouis Nevis 879. Deze camper met queensbed is rijk uitgerust op zijn Italiaans.

McLouis Nevis 879: camper met queensbed

Kijken we om ons heen in het interieur van de McLouis Nevis 879 – een camper met queensbed achterin – dan zien we veel luxe. Deze nieuwe integraalcamper verloochent zijn Italiaanse afkomst niet. Zo zien we in de badkamer wanden met marmereffect. Tegenover de badkamer het toilet met wastafel. Net als in de rest van het interieur is hier gekozen voor crème- en houttinten. Aan weerszijden van de grote spiegel veel handige opbergruimte. De badkamer staat voor het grote – en elektrisch in hoogte verstelbare – queensbed, helemaal achterin. Breed, want het heeft een bedmaat van 1,60 bij 1,90 meter. Aan alle twee de kanten veel kastruimte voor kleding. Onder het bed een ruime garage. Het sanitair en de slaapkamer zijn met een deur af te scheiden van de rest van het interieur.

Aan de bestuurderskant van de McLouis Nevis 879 de compacte hoekkeuken. Deze heeft drie pitten en een rvs-spoelbak. De koelkast heeft een inhoud van 149 liter. Handige details zijn het kruidenrekje en de ophangrail. De L-vormige zithoek – met daarboven een hefbed – heeft natuurlijk een tafel met hoogglans blad. De rand met donker hout en chromen band onderstrepen weer het chique karakter. Het steekt allemaal ook geweldig af bij de houten vloer. Basis voor deze 7,41 meter lange integraalcamper met queensbed is de Fiat Ducato. Onder de kap de bekende 2.3 liter multijet diesel met 140 pk. De Nevis is leverbaar vanaf 82.900 euro.

SpecificatiesFiat Duco

Basisvoertuig: : Fiat Ducato, 2,3 liter multijet 140 pk
Afmetingen (lbh):: 7,41 / 2,35 / 2,95 meter
Leeggewicht:: 2980 kilo
Laadvermogen:: 520 kilo
Maximaal gewicht:: 3500 kilo
Zit-/slaapplaatsen:: 4 / 4 tot 6
Prijs:: 82.900 euro
Website:: McLouis

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur