Kabe Imperial i910 QB exterieur

Luxe integraalcamper voor zomer én winter: de Kabe Imperial i910 QB

Marije Onderwaater

De campers van Kabe zijn allemaal geschikt voor een zeer comfortabele vakantie. Dat geldt ook voor de luxe integraalcamper Kabe Imperial i910 QB, die daadwerkelijk álles aan boord heeft voor een zorgeloze trip.

Aan de buitenzijde is de Kabe Imperial i910 QB al een echte eyecatcher. Dat is onder meer te danken aan de typische Kabe-striping met rood, zwart en grijs, de grote voorruit die een panoramisch uitzicht biedt én de dubbele as. Verder heeft deze Imperial-camper een fraaie Mercedes-grill en bumpers in carrosseriekleur. De toegangsdeur heeft een raam, wat binnen voor extra daglicht zorgt.

Kabe Imperial
Kabe Imperial

Van alle gemakken voorzien

De campers in de serie Kabe Imperial i910 zijn verkrijgbaar in drie indelingen: met enkele bedden, met een badkamer achterin en daarvoor de enkele bedden, en met een queensbed. De i910 QB is de plattegrond met het queensbed. Dat bed heeft een afmeting van 1,99 x 1,38 meter en is voorzien van een aluminium frame, een lattenbodem en een elektrisch verstelbaar hoofdeinde. Het elektrisch bedienbare hefbed boven de zitgroep biedt nog eens twee slaapplaatsen. Naar wens zijn de banken ook tot twee bedden om te bouwen.

Kabe Imperial i910 QB queensbed
Een luxe queensbed in de Kabe Imperial i910 QB
Kabe Imperial i910 QB queensbed
Een luxe queensbed in de Kabe Imperial i910 QB

Bijzondere gevormde keuken

De riante zitgroep bestaat uit een grote L-vormige bank en een zijbank. Met de cabinestoelen naar het woongedeelte gedraaid, is er volop ruimte om te relaxen. De ergonomisch gevormde kussens zijn voorzien van premium foam. Qua stoffering is er keuze uit drie textielopties en drie stofferingen in leer. De keuken heeft een bijzondere gebogen vorm. Hier is alles voor handen om een maaltijd te bereiden: een TecTower-koelkast met vriesvak, een ingebouwde oven, een spoelbak en een gasstel met drie pitten. Het aanrechtblad is gemaakt van de hoogwaardige kunststof corian en biedt veel werkruimte. De verzonken keukenladen hebben een soft-close-sluiting. Tussen de keuken en het slaapgedeelte is het sanitair te vinden. Van het toilet met de wastafel en de tegenover gelegen douche is één grote badkamer te maken.

Imperial i910 QB interieur
Imperial i910 QB interieur
Kabe Imperial keuken
Kabe Imperial keuken
Kabe Imperial i910 QB zitgroep
Kabe Imperial i910 QB zitgroep

Veiligheid voorop in de Kabe Imperial i910 QB

De Mercedes is uitgerust met een keur aan veiligheidssystemen en zaken als cruise control, een dubbele airbag, in hoogte verstelbare cabinestoelen met armleuning en elektrisch verwarmde achteruitkijkspiegels. De Kabe Imperial i910 QB heeft verder alles aan boord om zowel in de koude winters als in hete zomers ontspannen van de vakantie te genieten, waaronder een Alde Compact 3030 centrale verwarming, vloerverwarming en airconditioning.

Wil je alles weten over de rijke uitrusting van deze indrukwekkende integraalcamper van Zweedse makelij? Ga dan via onderstaande button naar de website van Kabe.

SpecificatiesKabe Imperial i910QB

Basisvoertuig: Mercedes-Benz met 170 pk en 9G-tronic
LxBxH: 9,32 x 2,32 x 3,06 meter
Gewicht: 5500 kg
Laadvermogen: 660 kg
Prijs: vanaf 276.420 euro
Kabe Imperial i910 QB plattegrond

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…