Love2camp verhuist naar Campingtrend

Jos Mark

Allereerst wil ik jullie allemaal een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Toen ik in 2011 met Campingtrend begon, was er online nog niet zoveel te doen voor kampeerders. Samen met Luc begon ik op een avond aan een WordPress-website te knutselen en twee dagen later waren we online. Inmiddels is er veel veranderd én we zitten nog steeds niet stil. We hebben namelijk leuk nieuws.

Het laatste kampeernieuws als eerste

‘We brengen als eerste het laatste kampeernieuws’. Dat was ons motto en daar hebben we de afgelopen jaren invulling aan gegeven. Als je op een dag ontdekt dat zelfs de kampeerbranche het nieuws bij ons komt lezen, dan zijn we daar aardig in geslaagd. Sinds de start van de website doen we live verslag van kampeerbeurzen. Een paar jaar geleden startten we met de Campingtrend liveshows op Facebook. Daarmee kregen we nog meer mogelijkheden om het nieuws te brengen.

Kamperen is meer dan nieuws

Maar kampeerders willen meer lezen dan alleen het nieuws. Kamperen draait namelijk om beleving. Ze willen ook ideeën opdoen en ervaringen van anderen lezen. Dat is de reden waarom we ook over onze dagelijkse belevenissen vloggen als we onderweg zijn. Die kun je vinden op ons YouTube-kanaal. Alleen op de site bleven we daarmee een beetje achter. Maar daar komt nu verandering in!

Love2camp Love2camp komt bij de redactie

Een paar jaar geleden vond ik een kaartje achter de ruitenwisser van de camper. Die stond toen geparkeerd voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Ik gooide het kaartje op de stapel en dacht er lange tijd niet meer aan. Een paar maanden later nam ik contact op met de eigenaressen van dat kaartje, de dames van kampeerblog Love2camp.nl: Martine en Marije.

We hadden een klik en gingen voorzichtig samenwerken. Je hebt de dames waarschijnlijk wel voorbij zien komen in onze liveshows de we in 2019 op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs maakten. Inmiddels doet Marije alweer drie jaar de eindredactie voor de site en het magazine.

Vanaf 1 januari kun je de namen van Martine en Marije boven de artikelen tegenkomen. Ze komen de redactie van Campingtrend.nl namelijk versterken. Je kunt nu dus artikelen lezen van Luc, af en toe van mij én van de beide Love2camp-dames. Zij krijgen een eigen categorie op de website.

Meer kampeerbelevenissen en campings

Samen hebben we maar één doel, kamperen voor jullie nóg leuker maken! We hebben een nieuwe planning gemaakt en we gaan jullie meer informeren over campings, regio’s en landen. En we gaan vaker aandacht besteden aan vouwwagens en tenten, maar ook meer caravans belichten. Oh ja, en als je Love2camp een beetje kent, weet je dat ze graag schrijven over het campingleven.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.