LifeStraw Go waterfles: altijd schoon drinkwater

Luc Schaepkens

Met de LifeStraw Go waterfles heb je altijd schoon drinkwater bij de hand. Van water uit een meer, een beekje of uit de kraan maak je – waar je ook bent – veilig drinkwater zonder bijsmaak.

LifeStraw Go heeft vele voordelen

De waterfles beschermt tegen bacteriën, parasieten, microplastics en chemicaliën. Zo drink je waar je ook bent schoon drinkwater. Vul de fles en drink via de tuit. De filter zorgt ervoor dat je schoon en veilig water drinkt. En dat zonder bijsmaak. De herbruikbare fles maakt het steeds opnieuw kopen van plastic waterflesjes overbodig.

De LifeStraw Go beschermt tegen chemicaliën. Dus ook tegen chloor. Daardoor smaakt het water beter. De filter reinigt moeiteloos vervuild water door een slimme hollow fiber-techniek. De wanden van de holle vezels bevatten poriën van 0,2 micron groot, waar alleen water doorheen komt. Een prima fles tijdens het kamperen of wandelen. Hij is er in twee maten: 0,7 en 1 liter. De fles past in elke rugzak en is gemakkelijk te reinigen. De Lifestraw Go fles en dop mogen in de vaatwasser, zodra de filter is verwijderd.

Give Back Programma

Van elk gekocht product van LifeStraw kan een kind in nood een schooljaar lang schoon water drinken. Met een toegewijd LifeStraw-team op cruciale locaties over de hele wereld, zorgt Lifestraw voor opleiding in follow-up. Zo heeft het Give Back Programma al meer dan drie miljoen mensen structureel toegang tot schoon drinkwater gegeven. Ga voor meer informatie naar www.lifestraw.com.

De Lifestraw Go is in diverse kleuren verkrijgbaar. Klik hier om de fles te bekijken.

De filters van LifeStraw worden grondig getest om te voldoen aan de normen die zijn opgelegd door de US Environmental Protection Agency (EPA) en NSF International/ANSI. Lifestraw beschermt tegen 99,999999% van de bacteriën (waaronder E.coli, Salmonella), 99,999% van de parasieten (waaronder Giardia en Cryptosporidium), 99,999% microplastics, chloor, organische chemische stoffen en troebelheid. Het membraan heeft een zeer lange levensduur en kan tot 4000 liter verwerken. Het actieve koolstof- en ionenuitwisselfilter 100 liter water, mits op de juiste manier gebruikt en onderhouden.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur