Coleman Journeymaster Pro

Leven en slapen in buscampertent Coleman Journeymaster Pro

Marije Onderwaater

Ben je de gelukkige bezitter van een buscamper of campingbus en wil je graag wat meer leef- en eventueel slaapruimte? Denk dan eens aan een bustent, bijvoorbeeld de Coleman Journeymaster Pro. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen.

De Coleman Journeymaster Pro is vooral handig omdat het een zogenoemde drive-away awning is; een tent met luifel die je kan laten staan als je er vanaf je kampeerplek even op uit trekt. De tunneltent is op te zetten met stokken van glasvezel die allemaal een kleurcodering hebben. Dankzij de stevige scheerlijnen blijft de tent ook staan bij harde wind.

BlackOut Bedroom

De tent heeft een leefgedeelte met daarachter een slaapcabine, die is uitgerust met de door Coleman gepatenteerde BlackOut Bedroom. Coleman claimt dat deze stof 99% van het daglicht tegenhoudt. Hierdoor blijft het lekker donker in het slaapgedeelte en is het overdag 5 graden koeler. Deze verduisterde slaapcabine is in meer tenten van het outdoormerk te vinden, bijvoorbeeld in de Castle Pines-serie.

De ramen zorgen voor licht in de rest van de tent. Ook is de Coleman Journeymaster Pro uitgerust met meerdere verstelbare ventilatieopeningen die condensvorming voorkomen. De tent heeft geen drempel waardoor hij ook toegankelijk is voor kinderwagens en rolstoelen.

Coleman Journeymaster Pro XL
De Journeymaster Pro XL biedt slaapplaats aan vier personen.
Coleman Journeymaster Pro XL
De Journeymaster Pro XL biedt slaapplaats aan vier personen.

Coleman Journeymaster Pro: van M tot XL

Er zijn drie afmetingen van de Coleman Journeymaster Pro. De M kost 699,99 euro en biedt slaapplaats aan twee personen. Zoveel mensen kunnen ook slapen in de iets grotere L, die 799,99 euro kost. De XL heeft een slaapcabine voor vier kampeerders en kost 899,99 euro.

Coleman Journeymaster Pro M, L en XL
Coleman Journeymaster Pro M, L en XL

Meer informatie

Via onderstaande button kom je op de website van Coleman. Daar vind je meer informatie over deze buscampertent.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…