CamperZaterdag

Koop of verkoop je camper op CamperZaterdag

Marije Onderwaater

Ben je op zoek naar een tweedehands camper van een particulier? Of wil jij je camper verkopen? Zet dan CamperZaterdag in je agenda. De komende maanden zijn er in Zoetermeer drie CamperZaterdagen.

CamperZaterdag is bedacht als ‘live’ Marktplaats. Wil je een camper kopen en die meteen in het echt bekijken in plaats van eerst op internet? Dan ben je in Zoetermeer aan het juiste adres. Mensen die hun camper willen verkopen, presenteren hem hier. Op een affiche dat achter de voorruit hangt, zie je in één oogopslag alle informatie over de kampeerauto. En wil je meer weten? Dan kunnen de campereigenaars daar natuurlijk alles over vertellen. Ook als je gewoon eens tussen de campers wilt lopen zonder er meteen eentje aan te schaffen, ben je in Zoetermeer welkom. Tijdens het evenement is het – vanwege de veiligheid – niet toegestaan om een testrit te maken. Gelukkig is een afspraak daarvoor natuurlijk zo gemaakt.

Drie keer CamperZaterdag in Zoetermeer

CamperZaterdag vindt in 2023 plaats op 18 maart, 15 april en 13 mei, alle dagen tussen 10.00 en 14.00 uur. Op 18 maart en 15 april wordt het evenement gehouden op de Van der Hagenstraat in Zoetermeer. Op 13 mei kan je terecht op carpoollocatie de Lus in Zoetermeer. De toegang voor bezoekers is gratis. Particulieren die hun camper willen presenteren, betalen 35 euro voor deelname, en kunnen vooraf een plaatsje reserveren.

CamperZaterdag
CamperZaterdag

Informatie CamperZaterdag

Op de website van CamperZaterdag (zie onderstaande button) staat alle informatie over dit camperevenement. Via de website is het voor verkopers ook mogelijk om een plaats te resereveren. Op het YouTube-kanaal van Campingtrend vind je trouwens een video met tips waar je op moet letten bij de aankoop van een gebruikte camper.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…