Koelboxen van Truma nu in meer landen te koop

Jos Mark

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat de koelboxen van Truma werden geïntroduceerd. Dat gebeurde tijdens de CMT van 2020. Met ingang van 2022 zijn de koelboxen ook buiten de ‘DACH’-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) te koop.

Truma

Truma voegt Italië, Frankrijk, Spanje, Zweden, Denemarken, Polen, Griekenland, Turkije én de Benelux toe aan landen waar de eigen koelboxen te koop zijn.

Acht verschillende koelboxen van Truma

Er zijn inmiddels acht verschillende koelboxen van Truma beschikbaar. Ze verschillen in inhoud van 30 liter tot een kanjer van 140 liter. Zo moet er voor iedere behoefte een passende koelbox zijn. Alle koelboxen van Truma zijn van het compressormodel en kunnen de inhoud koelen tussen +10 en -22 graden. De modellen zijn robuust vormgegeven en gestoeld op Truma’s jarenlange ervaring met koeltechniek in bijvoorbeeld airconditioners. Truma test de koelboxen in Australië.

Vier energiebronnen

De koelboxen van Truma zijn geschikt om te functioneren op vier verschillende energiebronnen. Denk aan de auto-accu, een combinatie van accu en solar module en natuurlijk het 230 volt-net. Ook een afgelopen jaar in Duitsland op de markt gebrachte accu, de Truma cooler Batterypack, voldoet. Zo kun je de koelbox onafhankelijk van het stroomnet gebruiken, wat natuurlijk handig is op de camping of tijdens een bbq op het strand.

Koelboxen vol slimme oplossingen

De koelboxen hebben allerlei slimme oplossingen. Zo kun je de koelboxen via bluetooth met een app instellen en hebben ze een digitaal display. De koelboxen zijn voorzien van een usb-aansluiting voor het opladen van je mobiele apparaten. Maar de beste optie is de ‘Dual-Zone’ die op sommige modellen aanwezig is. Hiermee kun je in de koelbox van Truma kiezen voor twee verschillende temperatuurzones. Eén voor de gekoelde dranken en één voor de ijsblokjes of bijvoorbeeld het bevroren vlees.

Robuust uiterlijk

Helemaal passend in het outdoorconcept is het uiterlijk van de koelboxen. Versterkte hoeken, zware draagbeugels en een flessenopener; alles aan de koelbox ademt het buitenleven.

Je kunt de koelboxen nu al online bestellen bij Fritz Berger. Voor meer informatie over Truma en de koelboxen kun je terecht op de website van Truma.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

jos-mark

Jos Mark

Eigenaar Campingtrend

Jos kampeert van jongs af aan. Tegenwoordig met echtgenote Ineke en hond Noa in een camper Carthago C-Tourer 145 RB LE.