Knetterende Kampeerdagen

Knetterende kampeerdagen bij Holtkamper en Easy Caravanning

Martine van Kuler

Wil jij deze zomer al op pad met een nieuwe tenttrailer? Dat treft, want Holtkamper en Easy Caravanning luiden het nieuwe kampeerseizoen feestelijk in met de Knetterende Kampeerdagen, van 28 maart tot en met 2 april bij de eigen Tenttrailer Centers in Emmen en Utrecht.

De krokussen komen boven de grond, de dagen lengen en de campings openen hun poorten. Ook bij Easy Caravanning en Holtkamper zijn ze klaar voor het nieuwe kampeerseizoen. Tijdens de Knetterende Kampeerdagen zijn er vele interessante aanbiedingen. Are you ready to TakeOff?

Easycaravanning Take Off 2023
Easycaravanning TakeOff
Easycaravanning Take Off 2023
Easycaravanning TakeOff

Dit jaar op vakantie met een nieuwe tenttrailer

Wil jij deze zomer nog met een nieuwe vouwwagen op vakantie? Dat kan! Maar dan moet je met de aanschaf niet wachten tot het laatste moment. “Door de grote vraag naar mobiele recreatievoertuigen en vouwwagens, en de schaarste bij sommige toeleveranciers is het steeds weer een uitdaging om aan de vraag te voldoen en al onze klanten nog voor de zomervakantie op pad te kunnen sturen met hun nieuwe tenttrailer”, vertelt Maarten de Roos, algemeen directeur van de Campfire Group, waaronder Holtkamper en Easy Caravanning vallen. “Klanttevredenheid staat bij ons voorop, maar helaas kunnen we niet toveren als mensen pas eind mei of in juni met de vraag komen of ze nog in juli-augustus met een nieuwe Holtkamper of Easy Caravanning tenttrailer op stap kunnen gaan.”

Toch doen ze er bij de Campfire Group alles aan om in de vraag te voorzien. De Roos: “We hebben onze productiecapaciteit in Emmen daarom al verder uitgebreid en zijn onze assemblagelijn, de logistieke processen en de automatisering nu verder aan het optimaliseren om zo snel en flexibel mogelijk om te kunnen gaan met personalisatie van de desbetreffende klantorders met specifieke opties.”

Knetterende Kampeerdagen

Volgens Bas Stolwijk, vestigingsmanager van het Utrechtse Tenttrailer Center, moeten de Knetterende Kampeerdagen voor een win-winsituatie zorgen. “Door het seizoen nu zelf vroegtijdig feestelijk af te trappen, willen we ‘early-birds’ die de aanschaf van een van onze tenttrailers overwegen tijdens de Knetterende Kampeerdagen met enkele interessante aanbiedingen triggeren om tot aanschaf over te gaan. Dat geeft ons als fabrikant iets meer lucht in de assemblage en de klant tegelijkertijd de zekerheid nog komende zomer met hun nieuwe tenttrailer op pad te kunnen.”

Holtkamper
Holtkamper

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wil jij nog deze zomer met een nieuwe tenttrailer op stap? Kom dan van 28 maart tot en met 2 april naar Tenttrailer Center Basecamp Emmen of Tenttrailer Center Conceptstore Utrecht. Op de websites van Holtkamper en Easy Caravanning – bereikbaar via onderstaande buttons – kun je alvast een afspraak inplannen. Zo ben je er zeker van dat een van de verkoopadviseurs alle tijd heeft om jouw vragen te beantwoorden op een tijdstip dat jou uitkomt.

Als je helemaal goed beslagen ten ijs wilt komen, kun je ook gebruikmaken van de nieuwe productconfigurators op de websites. Hier kun je beginnen met het samenstellen van je eigen Holtkamper of TakeOff van Easy Caravanning. Ook goed voor een portie kampeervoorpret!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!