Knaus VAN TI 640 MEG Vansation nu ook op MAN TGE

Luc Schaepkens

Knaus gebruikt – naast de VW Crafter – ook de MAN TGE als basisvoertuig. Onder meer voor de VAN TI Plus. Vanaf nu is ook de daarvan afgeleide VAN TI 640 MEG Vansation met deze MAN TGE als basisvoertuig verkrijgbaar.

Speciale uitvoering van VAN TI

Deze speciale uitvoering van de VAN TI is er sinds augustus vorig jaar. De nieuwe Vansation zet de norm, aldus Knaus. Dit door de zogenaamde FoldXpand-achterwandconstructie in combinatie met het MAN-chassis. Evenveel ruimte in het interieur bij compactere buitenmaten. Ook is de nieuwe Vansation – door het verlaagde MAN-chassis – de laagste camper van Knaus. De achteras is luchtgeveerd middels een compressor. Dat biedt meer comfort en veiligheid.

Volle Vansation voor actieprijs

Ook leuk: onder de kap huizen 177 pk. Deze worden via een automatische achtversnellingsbak naar de wielen gebracht. Verder zien we een luxe gladde buitenbeplating. Zo vallen de 17 inch lichtmetalen wielen goed op. De Vansation is lekker compleet met zaken als airco, verwarmde buitenspiegels en een hordeur. Verder zit er een navigatiesysteem op, een luifel en meer. De prijs is aldus de folder desondanks een Sondemodel-Vorteilpreis. Hij is te zien op de komende Caravan Salon in Düsseldorf.

SpecificatiesKnaus Van TI 640 MEG Vansation

Basis: MAN TGE, 177 pk
Afmetingen (lbh): 6,89/2,20/2,87 meter
eeggewicht / Laadvermogen: 3044 / 456 kilo
Maximaal gewicht: 3500 kilo
Zit-/slaapplaatsen: 2 – 4 / 2
Prijs: vanaf 67.000 euro exclusief bpm

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur