Knaus Tabbert succesvol bij European Innovation Awards

Martine van Kuler

2021 is goed begonnen voor Knaus Tabbert. Het Duitse bedrijf viel bij de – digitale – uitreiking van de European Innovation Awards 2021 in meerdere categorieën in de prijzen. De CaraCito van dochteronderneming Weinsberg won zelfs de meest prestigieuze award, die van Overall Concept Caravan.

CaraCito van Weinsberg in de prijzen

De CaraCito van Weinsberg zag in oktober vorig jaar de ANWB-titel ‘Caravan van het jaar 2021’ nipt aan de neus voorbijgaan (de prijs ging naar de Adria Adora). Bij de European Innovation Awards in Duitsland was het wél raak. De CaraCito werd door de vakjury uitgeroepen tot de ‘Overall Concept Caravan van het jaar’.

De nieuwe CaraCito is de eerste volledig elektrische caravan van Weinsberg. Koken, koelen, en verwarmen, er komt geen gasfles meer aan te pas. Innovatief is de CaraCito dus zeker. Dit in combinatie met zijn design en goede prijs-kwaliteitverhouding maakte hem volgens de jury dé Overall Concept Caravan. Wil je meer weten over deze prijswinner? Lees dan ons artikel over de CaraCito.

Florian Hopp, de Product Manager van Weinsberg, is maar wat trots op 'zijn' CaraCito.
Florian Hopp, de Product Manager van Weinsberg, is maar wat trots op 'zijn' CaraCito.
Het interieur van de Tabbert DaVinci viel in de smaak bij de publieksjury.
Het interieur van de Tabbert DaVinci viel in de smaak bij de publieksjury.

Ook publieksprijs voor Knaus Tabbert bij European Innovation Awards

Niet alleen de vakjury waardeerde de merken van de Knaus Tabbert Groep bij de European Innovation Awards in Stuttgart. Ook de lezers van vakbladen Reisemobil International en Camping, Cars & Caravans zijn gecharmeerd van de producten. Zij konden stemmen in dertien categorieën en verkozen Tabbert in vijf daarvan tot beste: overall, wooncomfort, kwaliteit, reiscomfort én design. Knaus behaalde een paar prima tweede en derde plaatsen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!