Kip caravan koop je coronaproof op je eigen oprit

Luc Schaepkens

Bij Kip zijn ze behoorlijk creatief. Je kon al een caravan huren als mobiel kantoor. Nu kun je ook een nieuwe Kip caravan kopen op je eigen oprit.

Kip caravan thuis bekijken

Kip verhuurt zijn caravans als thuiswerkplek. Dat is voor sommige mensen een fijne oplossing. Coronaproof werken vanaf de eigen oprit. En vanaf nu kun je ook een nieuw model caravan kopen op je oprit. Want Kip is het eerste caravanbedrijf dat bij je aan de deur komt. Dat heeft natuurlijk ook alles te maken met corona. Mensen durven minder makkelijk de deur uit te gaan. Daarom komt het bedrijf naar de klant toe. Je geeft het caravanmodel door waarin je geïnteresseerd bent en op een afgesproken dag en tijd staat de Kip caravan op je oprit. Of voor de deur. De Kip-adviseur neemt vervolgens de tijd om het model te laten zien. De klant krijgt hiermee een extra stukje service van de caravanbouwer uit Hoogeveen. Speciaal voor mensen die willen kopen, maar nu liever niet naar het Kip-verkooppunt gaan.

Het enige wat de adviseur nodig heeft, is wat ruimte. Dat kan op de eigen oprit of op een parkeerplaats. Reeds bezochte klanten vonden het prettig dat ze de kampeerwagen in hun eigen omgeving konden ervaren. Uiteraard gebeurt alles met inachtneming van de geldende voorwaarden en zo contactloos als mogelijk. Het blijft ook mogelijk om de Kip Store in Hoogeveen te bezoeken. Daarover zegt het bedrijf: “Uiteraard werken wij in de Kip Store volgens alle nu geldende richtlijnen. Bent u klachtenvrij en gericht op zoek? Kom dan gerust langs.”

Naar de site van Kip.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur