Kies jouw NKC Kampeerauto van het Jaar 2022

Luc Schaepkens

Vanaf vandaag kan het: jouw NKC Kampeerauto van het Jaar 2022 kiezen. Gezocht worden namelijk de populairste buscamper, halfintegraal en integraalcamper van Nederland. Per categorie zijn er door de vakjury drie campers genomineerd. Stemmen kan tot en met 31 oktober 2021.

NKC Kampeerauto van het Jaar

Er zijn drie categorieën bij de verkiezing van de NKC Kampeerauto van het Jaar 2022. Namelijk de buscamper, de halfintegraal en de integraal. Uit het grote aanbod heeft de NKC-vakjury per categorie drie campers genomineerd voor de titel. Hierbij keek de jury naar prijs-kwaliteitverhouding en innovaties. Nu is het woord aan het publiek, dat kan namelijk stemmen vanaf 1 tot en met 31 oktober 2021.

NKC Kampeerauto van het Jaar 2022 genomineerde buscampers

Genomineerde halfintegralen

Genomineerde integralen

Meer weten over de genomineerde modellen en de reden van het selecteren? Kijk dan op www.nkc.nl/verkiezing. Hier kun je ook meteen stemmen op jouw NKC Kampeerauto van het Jaar 2022. Stemmen kan ook nog op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ), van 6 tot en met 10 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Je kunt hier diverse genomineerde modellen bewonderen. Als je stemt maak je kant op een e-bike.

De genomineerden voor de verkiezing Kampeerauto van het Jaar 2022.
De genomineerden voor de verkiezing Kampeerauto van het Jaar 2022.

Prijsuitreiking op de Caravana

De bekendmaking van de winnaars van de titel NKC Kampeerauto van het Jaar 2022 vindt plaats op 26 januari 2022 op de Caravana in Leeuwarden. De vakjury bestaat uit de camperjournalisten Steven Durnez van het Belgische magazine Campertijd, freelancer Willem Laros, Jos Mark van Campingtrend en hoofdredacteur Mieke Scharloo van Kampeerauto.

Naar de Kampeer & Caravan Jaarbeurs om te stemmen? Lees dan in dit artikel hoe je korting kunt krijgen op een toegangskaartje.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur