World Campooz Day

Kampeerfeestje in Drenthe: World Campooz Day

Marije Onderwaater

De weersverwachtingen voor komend weekend zijn goed! Heb je met al die zon wel zin in een kampeerfeestje? Neem dan zaterdag 18 juni een kijkje op World Campooz Day in Drenthe. De toegang is gratis.

Eindelijk weer een feestje

De afgelopen twee jaar zag ook het tenttrailermerk uit Assen de jaarlijkse World Campooz Day om de welbekende reden in rook opgaan. Gelukkig kan het feest dit jaar weer gewoon doorgaan. Als locatie is gekozen voor het Sportlandgoed in Zwartemeer. Hier kunnen bezitters van een Campooz-tenttrailer of -luifel een heel weekend kamperen. Bezoekers zijn welkom op zaterdag 18 juni van 14.00 tot 23.00 uur.

Mede-eigenaar Raoul Veldink is blij dat het evenement kan doorgaan, vertelt hij aan Campingtrend. “Eindelijk weer! Een weekend lang gezelligheid en volop gebruikerservaringen van Campooz-bezitters.” Het weekend is niet alleen eenrichtingsverkeer van het merk richting de kampeerders. Raoul: “De input die we krijgen, gebruiken we om onze kampeermiddelen en artikelen nog beter en vooral praktischer te maken.”

World Campooz Day 2022
World Campooz Day 2022

Van Sleepy Joe tot Red Ruby

Alle tenttrailers van Campooz staan natuurlijk op het Sportlandgoed uitgestald. Van Fat Freddy tot Sleepy Joe en van Lazy Jack tot Red Ruby. Ook zijn de caravanluifels te bekijken. Op zaterdagmiddag is er een programma met demonstraties en opzetinstructies van de tenttrailers en caravanluifels. ‘s Avonds gaat het los met een Rad van Fortuin en muziek van DJ Joris. Over de open dag op zaterdag zegt Raoul: “Dit is de enige plek waar je uit eerste hand hoort hoe het is om te kamperen met Campooz. Honderden kampeerders gaan met veel plezier met je in gesprek! Ervaar het opzetgemak tijdens de demonstraties en vraag Gert (mede-eigenaar Campooz, red.) de hemd van het lijf tijdens een Q & A.” De kampeeraccessoires van Rebel Outdoor, ook onderdeel van het kampeermerk, zijn tijdens World Campooz Day te koop bij een speciale pop-up store.

Wil je meer informatie over World Campooz Day? Of wil jij je nog opgeven om komend weekend op Sportlandgoed te kamperen? Kijk dan op www.campooz.com.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…