Tickets Caravan Salon 2022

Tickets Caravan Salon 2022: online kaartverkoop nu van start

Marije Onderwaater

Nog precies acht weken en dan openen de deuren van de Messe in Düsseldorf voor de grootste kampeerbeurs van Europa. De tickets voor de 61ste Caravan Salon 2022 – wat daar hebben we het natuurlijk over – zijn vanaf nu online te koop.

Van teardrops tot liners

De Caravan Salon 2022 vindt plaats van 26 augustus tot en met 4 september. Na twee magere coronajaren belooft het – fingers crossed – weer een grootse editie als vanouds te worden. Kampeerliefhebbers kunnen in Düsseldorf hun hart ophalen. Of je nu wilt kijken naar zo’n schattige teardrop-caravan of je wilt vergapen aan een enorme liner mét autogarage; het kan allemaal. Fabrikanten hebben dit jaar in ieder weer genoeg ruimte om hun waar uit te stallen. De beurs is in 2022 namelijk even groot als in het pre-coronatijdperk. In een eerder artikel op Campingtrend zei Stefan Koschke, projectdirecteur Caravanning & Outdoor, hier al over: “Dit betekent dat we de assortimenten van 600 exposanten presenteren op 250.000 vierkante meter in in totaal zestien hallen. We kijken vol optimisme en verwachting uit naar het evenement van dit jaar.” Inmiddels is duidelijk dat er zelfs meer dan 650 exposanten zijn.

Tickets Caravan Salon 2022 in allerlei soorten en maten

De vraag wat tickets voor de Caravan Salon 2022 kosten, is niet eenvoudig te beantwoorden. De toegangskaarten zijn er namelijk in allerlei soorten en maten. De prijs ligt aan de dag en het tijdstip waarop je gaat. En tickets voor kinderen zijn natuurlijk goedkoper. We zetten het hieronder op een rijtje:

Weekendkaartje
18 euro voor volwassenen (15 euro met een kortingsticket) en 8 euro voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar
Ticket doordeweekse dagen
16 euro voor volwassenen (13 euro met een kortingsticket) en 6 euro voor kinderen
Toegangskaartje maandag t/m vrijdag tussen 14.00 en 18.00 uur
10 euro
Ticket previewdag
35 euro voor volwassenen (30 euro met korting) en 8 euro voor kinderen

Liveshow Caravan Salon
De Liveshows gaan weer beginnen!
Liveshow Caravan Salon
De Liveshows gaan weer beginnen!

Previewdag op vrijdag

Exposanten mogen dit jaar voor het eerst klanten uitnodigen op de previewdag, de eerste vrijdag van de Caravan Salon 2022. Op deze dag is de Messe normaal gesproken alleen geopend voor de vakpers – die perspresentaties bijwonen – en mensen uit de kampeerbranche. Het is nu dus ook mogelijk om via een exposant een kijkje op de beurs te nemen, een dag voor de echte opening. Stefan Koschke zegt hierover: “Met deze optie willen we de eerste vrijdag van de beurs verder ontwikkelen en tegelijkertijd onze exposanten toestaan ​​hun kopers selectief uit te nodigen. Dit creëert een professionele setting voor het bespreken van bestellingen, zakelijke uitwisselingen en netwerken.” De toegang op deze vrijdag is overigens niet gratis. Zoals je hierboven kunt zien, kost een ticket voor de Caravan Salon 2022 op de previewdag 35 euro voor volwassenen en dat is fors meer dan de prijzen voor de overige dagen.

Wil jij alvast een toegangskaartje voor een van de dagen kopen? Klik dan op de button hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…