Tandenpoetsen op de camping

Elektrisch of met de hand? Tandenpoetsen op de camping

Marije Onderwaater

Bij het sanitairgebouw of in je eigen camper of caravan: tandenpoetsen op de camping hoort erbij. En dat kan zowel elektrisch als met de hand. Hoe doe jij dat?

De tandarts was onverbiddelijk: als je drie weken met vakantie gaat, moet je echt de elektrische tandenborstel meenemen. Tandenpoetsen op de camping kan een weekje best met de hand, maar voor langere tijd is de elektrische toch echt beter. Ik knikte braaf en noteerde op mijn lijstje: vier keer de Oral-B’s inpakken.

Tandenpoetsen camping
Tandenpoetsen camping

Poetsen in het sanitairgebouw

Misschien ligt het voor de hand om de elektrische tandenborstels mee te nemen. Thuis poetsen we ook allemaal elektrisch, al jaren. Maar ik vind het zo’n gedoe om ze mee te nemen op vakantie. Tandenpoetsen op de camping doe ik het liefst gewoon met de hand, met een tandenborstel die ik in mijn toilettas bewaar. ‘s Ochtends en ‘s avonds bij een van de wastafels bij het sanitairgebouw. Toch heeft de tandarts gelijk, denk ik tenminste. Met de elektrische tandenborstel poetsen we alle vier veel grondiger dan met een ‘gewone’.

Sanitairgebouw camping
Tandenpoetsen bij het sanitairgebouw.
Sanitairgebouw camping
Tandenpoetsen bij het sanitairgebouw.

Al die opladers...

Goed, de Oral-B’s gaan dus mee naar de camping. Ik vind het alleen altijd zoveel gedoe, want een elektrische tandenborstel moet je opladen. En voor onze twee verschillende opladers moeten we natuurlijk weer een plekje voor zoeken in onze vouwwagen. Maar, goed nieuws: uiteindelijk lukt dat altijd weer. De tandarts kan dus trots op ons zijn!

We zijn wel heel benieuwd: neem jij een elektrische tandenborstel mee? Of kies jij bij tandenpoetsen op de camping voor een gewone tandenborstel? Laat je het ons weten op Facebook? Via onderstaande knop kom je op onze Facebook-pagina.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Marije Onderwaater

(Eind)redacteur

I love slapen onder een tentdoek! Met mijn vriend en onze zoons van 11 en 14 jaar ga ik graag op pad met onze Campooz Fat Freddy tenttrailer. Het liefst naar een zonnig land! Stiekem vind ik met een camper op pad gaan trouwens ook héél leuk! Dat tentdoek denk ik er dan wel even bij…