Mr. Perfect

Mr. Perfect op de camping: alle ogen zijn op hém gericht

Martine van Kuler

In zijn ontblote, goed gevormde bovenlijf loopt hij over de camping. Hij heeft een knappe kop en als hij lacht toont hij een rij hagelwitte tanden. Zijn stoppelbaardje straalt wat aantrekkelijke nonchalance uit. Alle ogen gaan zijn kant op en ook ik staar hem na. Ik heb zojuist Mr. Perfect gespot. Op de camping nog wel.

Eerder al schreven we over onze ontmoeting met Mrs. Perfect. Hoewel lang niet iedereen dit artikel kon waarderen, willen we jullie toch haar mannelijke evenknie niet onthouden. Want hij bestaat hoor, die Mr. Perfect.

Modebewust en sportief

Donkere krullen heeft hij. Stoer geknipt en in bedwang gehouden met wat gel. Hij is lang, maar niet té. Breedgeschouderd, maar geen bodybuilder. De contouren van een sixpack zijn duidelijk zichtbaar. Hij heeft vrolijk krullend borsthaar, prachtige ogen, een stralende lach en een mooi gebit. Zijn outfit is iedere dag weer om door een ringetje te halen. Perfect zittende shorts, strakke t-shirts, goede slippers en een Ray-Ban Aviator op zijn neus.

Ook in het campingzwembad steelt hij de show. Terwijl hij nietsvermoedend met zijn zoon een balletje overgooit, kijkt menig vrouw (en vast ook man) hem verlekkerd aan. Ook ik kan het niet laten. Stiekem gluur ik over de rand van mijn boek. Dit is echt Mr. Perfect!

Mr Perfect
Mr Perfect

Mr. Perfect vs. Ma Flodder

Onze eerste woorden wisselen we in de campingwinkel. Terwijl ik met de vouwen nog in mijn gezicht een baguette bestel, komt hij aangerend. Ik verschuil me achter mijn zonnebril en baal dat ik niet even een borstel door mijn haar heb gehaald voordat ik brood ging halen. En dat jurkje met die vlek dat ik snel even heb aangeschoten is ook niet echt flatteus.

Een dikke tien kilometer heeft hij al gerend, zo vertrouwt hij me toe. Het is hem niet aan te zien. Met zijn rode wangen en haren die nat zijn van het zweet ziet hij er zeer appetijtelijk uit. Ik begrijp meteen hoe hij aan zijn perfect geproportioneerde lijf komt, want hij vertelt dat hij iedere (!) ochtend een rondje probeert te rennen.

En dat is niet het enige wat hij aan sport doet, want later die ochtend is hij aan het surfen – het zal je niet verbazen dat hij dit heel goed kan – en ‘s middags zie ik hem op zijn racefiets de camping afrijden. Oke, die broek met zeemleren lap is een beetje teleurstellend, maar zijn discipline is bewonderenswaardig.

Perfect is helemaal niet zo perfect

Of zijn wederhelft zijn gesport ook zo aantrekkelijk vind betwijfel ik. Terwijl hij zijn ding doet, zit zij alleen bij het zwembad. Veel lol lijkt ze daar niet in te hebben.

Terwijl ik me dat realiseer kijk ik naar mijn eigen gezellige hubby met zijn ietwat wijkende haargrens en al een tijdje niet meer waarneembare sixpack. Met een fles rosé in zijn hand komt hij naar me toe gelopen. Hij vangt mijn blik en geeft me een knipoog: mijn Mr. Perfect!

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!