Kampeerfilmfestival Vlieland

Tip voor kamperende filmliefhebbers: Kampeerfilmfestival Vlieland

Martine van Kuler

Houd jij van kamperen, de Waddeneilanden én films? Zet dan het weekend van 28 tot en met 30 juni maar in je agenda. Dan vindt op Vlieland namelijk de twaalfde editie van het Nederlands Kampeerfilmfestival plaats en jij kunt daarbij zijn.

Films kijken en genieten van Vlieland

Podium Vlieland organiseert ieder voorjaar een aantal weekenden vol films. Het Kampeerfilmfestival Vlieland is de traditionele afsluiter van het filmweekendseizoen. Drie dagen lang kunnen bezoekers genieten van films die op de een of andere manier met kamperen te maken hebben. Tenten, vakantiehuisjes, rugzakken en kampvuren; het komt allemaal voorbij. De films zijn overdag te zien in de zaal van Podium Vlieland en bij mooi weer ’s avonds in de openluchtbioscoop in de duinen. Tussendoor heb je genoeg tijd om te genieten van al het moois dat Vlieland te bieden heeft.

Arrangement kampeerterrein Stortemelk

Vlieland is een autoluw eiland. Dat betekent dat campers en caravans niet zijn toegestaan. Kamperen doe je dus in je eigen tent. Geen zin in gesleep met kampeerspullen? Geen nood, want op kampeerterrein Stortemelk (foto boven dit artikel) kun je ook een accommodatie huren. Tijdens het Kampeerfilmfestival Vlieland hebben Podium Vlieland en kampeerterrein Stortemelk een leuk arrangement samengesteld. Voor 179 euro per persoon (op basis van minimaal twee personen per tent) slaap je twee nachten in een volledig ingerichte tunnel- of piramidetent, compleet met keuken, gas en elektra. Tevens heb je de beschikking over een huurfiets en natuurlijk krijg je ook de beste plaatsen bij de films. Meer informatie vind je via onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!