Eurocamp stacaravans

European Camping Group neemt stacaravans van Vacansoleil over

Martine van Kuler

Komende zomer een stacaravan huren? Grote kans dat je terechtkomt in een accommodatie van de European Camping Group (ECG). Het Franse bedrijf, waar onder meer de merken Eurocamp, Roan, VacanceSelect en Homair onder vallen, neemt meer dan 900 stacaravans over van het ter ziele gegane Vacansoleil.

Vorig week kom je op Campingtrend al lezen dat Rent-a-Tent de tentvloot van Vacansoleil overneemt. Door de uitbreiding van ECG is nu ook bekend wat er met de stacaravans van het failliete merk gebeurt. En dat is een opluchting voor campingeigenaren die een potentiële leegstand vreesden.

EHG verovert de campingmarkt

De European Camping Group breidt zijn Europese portfolio met de overname van de stacaravans fors uit. Het bedrijf heeft nu ruim 45.000 stacaravans op meer dan 430 campings en vakantieparken in meer dan dertien Europese landen, waaronder Nederland, Duitsland, België, Spanje, Italië en Slovenië.

Stacaravans binnenkort in de verhuur

De nieuwe accommodaties zijn binnenkort te boeken via de distributiemerken van ECG, zoals Eurocamp, Roan en Homair. Bang voor kwaliteitsverlies hoef je niet te zijn volgens Stijn Depraetere, Vice President Development and Contracting van ECG: “Het zijn merken die bekendstaan ​​om hun sterke reputatie, uitzonderlijke serviceniveaus en consumentenbescherming, in lijn met de erfenis van Vacansoleil.”

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!