Polaris Outdoor Luifel

Campout en Polaris Outdoor gaan samen verder: ‘Dezelfde mensen, dezelfde kwaliteit’

Martine van Kuler

Kennis delen, krachten bundelen en een heel goed product neerzetten. Dat is wat er gebeurt als Nederlandse Polaris Outdoor en het Zweedse Campout samen verder gaan. Van voortenten en luifels tot kampeermeubelen en -accessoires. Vanaf nu kun je voor een ontspannen kampeervakantie terecht bij Campout.

Polaris Outdoor ken je natuurlijk van de voortenten en luifels, maar de naam Campout doet misschien geen belletje rinkelen. Daar komt nu verandering in, want de twee gaan samen verder.

Moderne uitstraling, premium kwaliteit

Kende je Campout nog niet? Dat zou kunnen, want de Zweedse fabrikant van kampeermeubelen en -accessoires was in Nederland niet zo bekend. In Scandinavië daarentegen is het al jarenlang een gerenommeerde naam in de branche.

De kampeermeubels van het merk hebben een sterke bekleding en een solide, maar toch lichtgewicht aluminium frame. Het Zweedse design van de meubels combineert heel mooi met de collectie voortenten van Polaris Outdoor. Om beide merken te versterken is besloten samen verder te gaan. Polaris-oprichter Erwin Rozendal is content: “Dezelfde mensen, dezelfde kwaliteit.”

Erwin Rozendal
Erwin Rozendal is blij!
Erwin Rozendal
Erwin Rozendal is blij!
Caravans Nederland
Nog steeds in het assortiment.
Caravans Nederland
Nog steeds in het assortiment.

Alles voor een ontspannen kampeervakantie

Bij Campout kun je vanaf nu terecht voor voortenten, luifels, uitbouwen, airtenten, schuurtenten, meubels, kampeeraccessoires en praktische toebehoren voor caravans, vouwwagens en campers. Zo ben je in één keer klaar voor een ontspannen kampeervakantie. Meer weten? Klik snel op onderstaande button.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!