Liveshow Caravan Salon
De Liveshows gaan weer beginnen!

Campingtrend Liveshows beginnen weer!

Martine van Kuler

Houd de komende weken je agenda leeg op dinsdagavond, want Jos en DW zijn terug met een nieuwe serie Campingtrend Liveshows. Aanstaande dinsdag, 21 mei om 19.30 uur, trappen de heren af. Ga er maar eens goed voor zitten, want in de uitzending komt een heel leuk nieuwtje voorbij.

De liveshows van Jos ‘Mr. Campingtrend’ Mark en DW, ook wel bekend als Dick William Harinck, hebben door de jaren heen een vaste schare fans opgebouwd. En dat is niet gek, want de kampeergoeroes zorgen altijd voor een gezellig en informatief programma vol kampeerinspiratie. Ook deze nieuwe reeks zit weer bomvol tips, nuttige informatie en mooie beelden. Onder meer uit Oostenrijk, waar de mannen momenteel bivakkeren.

Eerste Campingtrend Liveshow op 21 mei om 19.30 uur

Maar eerst vertelt DW in de eerste liveshow van aanstaande dinsdag over zijn winter in Spanje en Portugal, en tipt hij een camping in Catalonië. Trouwe volgers zullen het ongetwijfeld al weten, maar DW heeft afscheid genomen van zijn prachtige Frankia. Natuurlijk onthult hij waarom en laat hij zien waar hij nu in rondrijdt.

Verder zijn er een mooie items over de TakeOff van Easy Caravanning en ViaMondo kampeerstoelen (+ een leuke aanbieding) én hebben de mannen een heel leuk nieuwtje. Kijken dus!

Ben je bang dat je het vergeet? Daar hebben we iets op bedacht. Als je via deze link je e-mailadres achterlaat, krijg je voor iedere nieuwe Campingtrend Liveshow (en echt alleen dan) een herinnering in je mailbox.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!