Campingtrend Liveshows vanuit Oostenrijk

Martine van Kuler

DW in de sauna en Jos als fanatieke mountainbiker. Het zijn beelden die je niet wilt missen. Als trouwe Campingtrend-volger is het je vast niet ontgaan dat de heren onlangs in het Oostenrijkse Karinthië waren. Wat zij daar allemaal hebben gezien en gedaan is dinsdagavond om 19.30 uur te zien in de nieuwe Campingtrend Liveshow.

Genieten in Karinthië

De komende twee liveshows van Jos ‘Mr. Campingtrend’ Mark en DW, ook wel bekend als Dick William Harinck, zijn opgenomen in Oostenrijk. De heren genoten in Karinthië van de prachtige natuur, lieten zich verwennen in Badehaus Klopeiner See, wandelden de Slow Trail Kitzelberg, sloegen een balletje op de golfbaan en stapten samen met een echte prof op de moutainbike. Natuurlijk tippen ze ook een aantal campings in de Oostenrijkse regio.

Campingtrend Liveshows Karinthië
Campingtrend Liveshows Karinthië
Campingtrend Liveshows Karinthië
Campingtrend Liveshows Karinthië

Reminder Campingtrend Liveshow

Dit alles wil je natuurlijk niet missen, en dat hoeft ook niet. Omcirkel dinsdagavond 19.30 uur in je agenda en ga er maar eens lekker voor zitten. Ben je bang dat je het toch vergeet? Daar hebben we iets op bedacht. Als je via deze link je e-mailadres achterlaat, krijg je voor iedere nieuwe Campingtrend Liveshow (en echt alleen dan) een herinnering in je mailbox.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!