Jos en DW

Campingtrend Liveshow vanuit Oberösterreich (met DW in een bierbad)

Martine van Kuler

Jos en DW zijn voor de vierde Campingtrend Liveshow van dit seizoen neergestreken in Oberösterreich. Op hun luie gat zitten is er niet bij in deze prachtige Oostenrijkse regio, want er is zoveel te zien en te doen.

De Donau stroomt door Oberösterreich en dat zullen de heren weten. Ze kamperen op een camping AAN de Donau, maken een fietstocht LANGS de Donau en kanoën OP de Donau. Tijdens die laatste activiteit hebben ze een bijzondere ontmoeting.

Verder zijn ze razend enthousiast na een bezoek aan de KTM Motohall, bezoeken ze een roofvogelshow en stapt DW in een bierbad.

Mis DW's duik in het bierbad niet

Als dat laatste je niet afschrikt, kijk dan dinsdagavond om 19.30 uur naar de nieuwe Campingtrend Liveshow. Ben je bang dat je het vergeet? Daar hebben we iets op bedacht. Als je via deze link je e-mailadres achterlaat, krijg je voor iedere nieuwe Liveshow (en echt alleen dan) een herinnering in je mailbox.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!