Campingtijd terug op tv met nieuwe presentatrice

Martine van Kuler

Na de sombere januarimaand verlangen we allemaal naar een beetje zon. Niet gek dus dat veel mensen zich oriënteren op hun volgende kampeerbestemming. Ben je er nog niet uit? Geen paniek, want zondag 4 februari start op RTL 4 een nieuw seizoen van Campingtijd. Hierin laten presentator Koert-Jan de Bruijn en zijn nieuwe co-host Saskia Weerstand je weer campings en vakantieregio’s in binnen- en buitenland zien.

Het eerste seizoen van Campingtijd – voorheen RTL Kampeert – presenteerde Koert-Jan de Bruijn nog samen met Laurien Verstraten. Zij maakt deze nieuwe reeks plaats voor Saskia Weerstand, die je kunt kennen van onder meer de televisieprogramma’s Zapplive en Willem Wever. Saskia is enthousiast over haar nieuwe presentatieklus: “We hebben een fantastische roadtrip gemaakt door Europa en prachtige regio’s en campings bezocht. Elke aflevering gaan we vanaf de camping op pad en verkennen de regio. Dit is echt harstikke leuk, want iedereen is op vakantie vrij en blij.”

Met Campingtijd naar de Costa Brava

Koert-Jan de Bruijn maakt in dit seizoen een campingtour langs de Spaanse Costa Brava. In deze eerste nieuwe aflevering bezoekt hij camping Nautic Almata. Ook verkent hij het nabijgelegen kunstenaarsdorpje Cadaqués.

Saskia blijft nog even dicht bij huis, want zij gaat naar Camping Marveld in de Achterhoek. Ze beklimt daar onder meer de kerktoren van Groenlo.

Verder dit seizoen gaan de twee naar onder meer Valsugana, Südtirol en Wallonië.

Campingtijd is vanaf zondag 4 februari iedere week te zien rond 17.25 uur op RTL 4.
Wil je niet een hele week hoeven wachten op een nieuwe dosis kampeerinspiratie, dan kun je natúúrlijk iedere dag op Campingtrend terecht.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!