Sander Janson Camp to Go

Sander Janson presenteert nieuw seizoen Camp to Go

Martine van Kuler

In deze tijd van het jaar verlang je waarschijnlijk terug naar die mooie dagen op de camping. Natuurlijk kun je voor je dagelijkse portie kampeersfeer 24/7 terecht op Campingtrend, maar de komende weken kun je ook bij RTL 4 weer even in de kampeerstemming komen. Zaterdag trapt Sander Janson namelijk een nieuw seizoen van Camp to Go af.

In coronatijd ontdekten steeds meer mensen hoe leuk kamperen is. Maar weten die nieuwkomers op de camping eigenlijk wel hoe je een tent strak opzet? Kunnen ze caravan goed aankoppelen? En wat zijn de geschreven én ongeschreven regels op de camping? Sander Janson neemt in Camp to Go nieuwbakken kampeerders op sleeptouw in binnen- en buitenland. Zaterdag 5 november start het derde seizoen op RTL 4.

Televisieprogramma met vlogs van deelnemers

Extra leuk aan Camp to Go is dat de deelnemers zélf ook hun belevenissen filmen. “Die vlogbeelden mixen we met het professioneel geschoten materiaal”, legt presentator Sander Janson uit. “Die eigen beelden geven een persoonlijk inkijkje in het kampeerleven van de nieuwkomers. En daarnaast zorgt het in elke aflevering voor hilarische – en herkenbare – situaties, bijvoorbeeld bij het opzetten van de voortent of het uitklappen van de vouwwagen.”

Camp to Go logo
Camp to Go logo

Nieuw seizoen Camp to Go start in Denemarken

Het derde seizoen begint met Dennis en Melissa Reith en hun dochter Nova. Zij gaan in de eerste aflevering met een Camp-let vouwwagen kamperen. Dit is een ruime, aerodynamische vouwwagen met een extreem laag gewicht (250 kilo), waardoor hij zelfs achter de kleinste auto’s past. De familie gaat ermee naar Sandskaer Strandcamping in het Deense Zuid-Jutland. De camping heeft een (indoor)speeltuin, een sportterrein en een buitenzwembad. Door de ligging bij het water kun je er ook prima snorkelen, windsurfen, wildwatervaren, kajakken, raften en waterskiën.

Of het Dennis, Melissa en Nova bevalt in Denemarken met de Camp-let zie je zaterdag 5 november op 17.00 uur op RTL 4. Wil je meer weten over het programma? Lees dan het interview dat we bij de start van het vorige seizoen hadden met presentator Sander Janson.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!