Buitengeluk

Winterkamperen tijdens het Buitengeluk Cool Kampeerweekend

Martine van Kuler

Een knisperend vuurtje, warme chocolademelk, een warme deken en gezellige lampjes. Winterkamperen is magisch. Twijfel je of je het aandurft? Probeer het tijdens het Buitengeluk Cool Kampeerweekend.

Buitengeluk organiseert door het jaar heen verschillen thema-kampeerweekenden, zoals het ‘Outdoor Cooking Weekend’ en het ‘Teckelkampeerweekend’. In dit interview vertelde Buitengeluk-oprichtster Esther ons er al meer over. Maar een ‘Cool Kampeerweekend’? Dat klinkt wel heel erg cool!

Kampeergeluk in de Achterhoek

Het Buitengeluk Cool Kampeerweekend vindt plaats op Camping Oetdoor in de Achterhoek. Op deze Scandinavische camping mag je vuur maken, kun je opwarmen in een hottub en genieten van het buitenleven. Je kunt er terecht met je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper en er zijn ook diverse huuraccommodaties beschikbaar. Meer weten over Camping Oetdoor? In Campingeigenaar vertelt lieten we oprichtster Manon al eens aan het woord.

wintercamp Oetdoor
Camping Outdoor.
wintercamp Oetdoor
Camping Outdoor.

Buitengeluk Cool Kampeerweekend

Het Buitengeluk Cool Kampeerweekend vindt plaats van vrijdag 19 t/m zondag 21 januari 2024. Op vrijdag ben je vanaf 13.00 uur welkom op Camping Oetdoor. Na een winterse wandeling kun je genieten van een heerlijk stamppottenbuffet en een kampvuur.

De volgende ochtend, na het ontbijt, steek je de handen uit de mouwen tijdens de creatief-met-hout-workshop. ‘s Avonds kun je desgewenst aanschuiven bij de kaasfondue en daarna dans je je warm tijdens de Foute Skiparty. Op zondagochtend geniet je van een stevig ontbijt en daarna zit het Buitengeluk Cool Kampeerweekend er alweer op.

Klik op onderstaande button als je meer wilt weten over de tarieven en het programma of je gewoon meteen wilt aanmelden.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!