Kampeerprogramma: Nieuw seizoen van Op de camping

Martine van Kuler

SBS 6 is terug met een nieuw seizoen van het kampeerprogramma Op de camping. Hierin trekt presentator Mark Schaaf door Nederland, België en Luxemburg, op zoek naar bijzondere plekken om te kamperen. Dus wil jij nog wat campinginspiratie opdoen of heb je behoefte aan een flinke dosis kampeergevoel? Zet dan zondag rond de klok van 16.00 uur de televisie aan.

RTL Kampeert

Vorige week startte er al een nieuw seizoen van RTL Kampeert. SBS kan natuurlijk niet achterblijven en keert daarom terug met het derde seizoen van kampeerprogramma Op de camping. Hierin bezoekt Mark Schaaf niet alleen campings, maar kijkt hij ook wat er in de omgeving allemaal te doen is.

Presentator Mark Schaaf (links) van Op de camping.
Presentator Mark Schaaf (links) van Op de camping.

Op de camping en daarbuiten

Het team van het kampeerprogramma verkent de Benelux van noord tot zuid. In iedere regio zoeken ze een camping met een eigen karakter. De campingeigenaar (heb je trouwens onze nieuwe rubriek over campingeigenaren al gelezen?) ontvangt de crew en organiseert activiteiten op en rond de camping. Van stormbanen tot mountainbikeritten en van een chique driegangendiner tot een Hollandse feestavond met barbecue, het komt allemaal aan bod.

Naast het kampeeravontuur is er elke aflevering aandacht voor de nieuwste campers en caravans, vouwwagens, kampeerinnovaties en gadgets.

Kampeerprogramma trapt af op een authentieke plek

De eerste aflevering van Op de camping brengt Mark Schaaf naar een plek midden in de natuur. Op de camping die hij aandoet hebben kampeerders alle ruimte. De presentator gaat op ontdekkingstocht in de omgeving en maakt een tochtje met een kano. Ook de komende weken zit hij niet stil. Zo bezoekt hij onder meer de kleinste vijf sterrencamping van Nederland, gaat hij kamperen bij de boer en doet hij een vakantiepark aan.

Op de camping is tien weken lang te zien op zondag om 16.00 uur bij SBS 6. Meer kamperen op je beeldscherm? Lees dan dit artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!