Kampeeroutlet: voordelig je uitrusting aanvullen

Luc Schaepkens

Ontbreekt er nog iets in je kampeeruitrusting? Ging er vorig seizoen iets kapot en ben je op zoek naar vervanging? Bekijk dan zeker deze leuke aanbiedingen. Met deze kampeeroutlet vul je voordelig je uitrusting aan.

Kampeeroutlet: profiteren maar

Elk jaar sneuvelt er wel iets tijdens het kamperen. Of je bent iets kwijt óf je weet opeens wat er nog in je kampeeruitrusting ontbreekt. Dat is het fijn als je dat voor een leuke prijs kunt aanschaffen. Deze kampeeroutlet helpt daarbij. Sla je slag!

  • Deze Tristar elektrische koelbox heeft een adviesprijs van 149 euro. In de kampeeroutlet is hij voor 100 euro van jou. Handig voor onder de luifel of in de voortent. Zo hoef je niet elke keer de camper of caravan in voor een koud drankje. Hij heeft een inhoud van 40 liter en is door de gemonteerde wieltjes gemakkelijk te verplaatsen. Bekijk hem hier.
  • Deze Coleman driepersoonskoepeltent is het ideale onderkomen voor het kroost. Zo hebben ze hun eigen plek naast de camper of caravan. Natuurlijk kan hij ook dienen als lichtgewicht onderkomen voor de rondtrekkende tiener. Hij kost geen 125 euro, maar slechts 84 euro. Hier kun je hem bekijken.

  • Deze comfortabele Crespo standenstoel kost geen 159 euro, maar 100 euro. De rugleuning is in zeven standen te verstellen. De stoel is helemaal ergonomisch gevormd. Door de speciale vulling is hij snel weer droog na een regenbui. Hij kan tot aan 140 kilo worden belast. De stoel is hier te zien.

Nog meer voordeel

  • Deze antimuggen usb/led lamp van Rubytec kost nu 16 euro. Deze hanglamp en anti-insectenlamp kun je met de meegeleverde usb-kabel opladen. Afhankelijk van de gekozen lichtsterkte werkt hij dan 2 tot 20 uur lang. Lekker buiten lezen ‘s avonds zonder gezoem. Kijk hier.
  • Een drievaks windscherm met raam. Geen 72 euro, maar 48 euro. Zeer solide en compleet met stokken, scheerlijnen en haringen. Netjes opgeborgen in een tas. Hier te bewonderen.
  • Deze Relax Mat komt overal van pas. Op de camping, in de tuin en op het strand. Hij is net zo gemakkelijk een picknickdeken buiten als een gezellige zitdeken binnen. En nu in deze kampeeroutlet met 60% korting betaal je slechts 12 euro. Wat goeoeoeoeoeoed! Bekijk hem hier.
  • Edit: tussen het schrijven van dit artikel en de publicatie zit twee dagen. Bol.com past regelmatig prijzen aan. Daardoor kan het gebeuren dat een artikel op hun site een andere prijs heeft gekregen. Wij hebben daar uiteraard geen invloed op. Onze excuses daarvoor.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur