Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021 is een complete kampeerbeleving

Luc Schaepkens

Kamperen is hot. Lekker luxe in een camper of caravan. Of back to basic met een tentje. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021 in Utrecht – van 6 t/m 10 oktober – ontdek je de nieuwste kampeertrends. Ook vind je hier alle informatie over de leukste én veiligste vakantiesoort: kamperen.

Jaarbeushal

Van woensdag 6 oktober tot en met zondag 10 oktober moet je dus in de Jaarbeurshallen zijn. Die zijn omgetoverd tot de grootste camping van Nederland. Je ziet er de nieuwste modellen campers en caravans. Ook vouwwagens, tenttrailers, avontuurlijke daktenten en natuurlijk familietenten. Ontdek handige kampeeraccessoires. Laat je informeren over tips & tricks van kampeerprofessionals en populaire kampeervloggers en -bloggers. En ja, onze Jos is er ook bij.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021 voor iedereen

De beurs is interessant voor zowel de doorgewinterde kampeerder als de starter. Na een bezoek aan de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2021 kun je zo aan jouw volgende roadtrip beginnen. Maak een proefrit in een camper. Doe een ‘prinses-op-de erwt’-beddentest in trendy caravans. Probeer de nieuwste e-bikes op het fietsparcours. Verbreek het record ‘vouwwagen opzetten’; wie weet win je nog een leuke prijs.

Dit jaar is er extra aandacht voor duurzaam kamperen, met een uitgebreid aanbod aan (elektrische) trekauto’s, buscampers en (dak)tenten én we zetten onderwerpen als huren en delen op de kaart. Weet je al wat volgend seizoen gaat doen? Kom ook! En plan jouw volgende kampeertrip tot in de puntjes op het grootste en leukste kampeerevent van Nederland.

Via Campingtrend een kaartje met korting

Staat de Kampeer en Caravan Jaarbeurs al in je agenda genoteerd? Koop dan alvast een kaartje via Campingtrend. Dan krijg je 3,50 euro korting. Je betaalt dus 9 euro, in plaats van 12,50 euro. Klik hier om een entreekaartje te kopen. Zien we je in Utrecht?

Van woensdag 6 t/m zondag 10 oktober iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Naar de site van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Kun je niet wachten? Dan is er dit weekend al de ‘Camper Caravan Wereld’ beurs in Assen.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur