Camperpark Kostverloren en camperlocatie Klein Dorp

Luc Schaepkens

Camperpark Kostverloren in Nunspeet maakt onderdeel uit van de gelijknamige camping. Er kunnen 45 campers terecht. In het Gelderse Wehl is op camperlocatie Klein Dorp plek voor tien campers.

Camperpark Kostverloren

Er was al een SVR-camping Kostverloren, nu is er ook een Camperpark Kostverloren. De vraag is er, want de camping fungeerde al als een soort overloop als alle camperplaatsen in de omgeving vol stonden. Je staat er dichtbij het Veluwemeer en ook nog eens vlakbij het centrum. De aanwezige theetuin valt ook in de smaak. De plekken op Camperpark Kostverloren zijn ruim, namelijk 7 meter breed en 10 meter lang.

De plekken zijn gescheiden door een haag. Elke plek heeft 10 ampère stroom. Er is een sanitaire unit met daarnaast een plek voor het legen van het chemisch toilet. Een wasmachine, droger en jeu de boules-baan zijn eveneens aanwezig. Reserveren is niet mogelijk, misschien in de toekomst wel. De aanmeldzuil is inmiddels besteld. Camperpark Kostverloren is het hele jaar geopend. Een overnachting kost 17 euro. Het adres is Zandweg 21 in Nunspeet. Naar de website van Camperpark Kostverloren.

Camperlocatie Klein Dorp

Camperlocatie Klein Dorp heeft plek voor tien campers. Dat kunnen er in de toekomst twintig worden. Bomen zorgen voor schaduw en het sanitairgebouw is nieuw. Doesburg ligt om de hoek. Ook een te bezoeken imker en een midgetgolfbaan zijn vlakbij. Camperlocatie Kein Dorp is geopend van 15 maart tot 30 oktober. Een overnachting kost er 12 euro. Het adres is Doesburgseweg 26 in Wehl.

Meer camperplaatsen? Er is een handige gids met meer dan 1500 plaatsen met douche en toilet. Ze zijn te vinden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal en Italië. Hier lees je alles over deze gids.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur