Camperbeurs Hardenberg in de Evenenmentenhal gaat door

Luc Schaepkens

Na een noodgedwongen pauze van anderhalf jaar is hij terug: de Camperbeurs in Hardenberg. Op 24, 25 en 26 september is de beurs weer te bezoeken. Zes beurshallen vol met 75 exposanten. Zowel nieuwe als tweedehandse campers en nog veel meer.

Van alles te zien!

Campers, mini-campers, buscampers; ze staan er allemaal. Maar ook de benodigde inbouw, voor wie zelf een camper wil bouwen. Verder is er informatie over de mogelijkheden van het huren van een camper. Ook de NKC – de Nederlandse Kampeerauto Club – is aanwezig met tips & tricks. Een kaartje kost 8 euro.

Camperbeurs Hardenberg
Camperbeurs Hardenberg

Camperbeurs: vraag was nog nooit zo groot

“De vraag naar campers en het gevoel van vrijheid is nog nooit zo groot geweest als nu”, zegt Linda de Boer namens Camperbeurs. “Mede door corona zijn steeds meer mensen op vakantie gegaan met een (eigen) camper, omdat je dan het ultieme vakantiegevoel van vrijheid ervaart. Je bent niet gebonden aan één vaste camping of iets dergelijks. Je kan gaan en staan waar je wilt. Als een camping niet bevalt of het weer slaat om, dan kan je zo de camper weer in en rijd je naar de volgende bestemming. De verkoop van nieuwe campers is dit jaar naar een recordhoogte gereikt”.

Op de Camperbeurs komt iedereen aan zijn trekken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe camper of een tweedehands exemplaar. Of je wilt huren of ombouwen. De exposanten staan klaar om je ermee te helpen. Er zijn sprekers en een activiteitenprogramma. Thema’s als kopen, bouwen en onderhouden van campers komen aan bod. Verder worden de leukste ontdekkingstips van Europa gedeeld en is er een interactieve presentatie van de ‘must sees’ in de Benelux.

De Boer: “Maar Camperbeurs staat er vooral al meer dan tien jaar om bekend dat het voor ieder type en budget genoeg inspiratie biedt.”

Data: 24, 25 en 26 september

Tijden: 10.00 – 17.00 uur

Adres: Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur