‘Camper Caravan Wereld’ 3 dagen in de Expo Assen

Luc Schaepkens

Op de vierde editie van de beurs Camper Caravan Wereld – dit jaar van 17 tot en met 19 september – valt heel wat te zien. Op 15.000 vierkante meter vloeroppervlak van de Expo Assen, pal naast het TT circuit. Zo’n 200 nieuwe en gebruikte campers en caravans. Daarnaast kampeerbenodigdheden en advies van specialisten.

Wees er snel bij!

De beurs Camper Caravan Wereld komt op een mooi moment. Want nog nooit was kamperen zo populair als nu. De verkoop van de camper ging door het dak. Ook is er veel vraag naar caravans, vouwwagens en daktenten. De beurs is op vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Wil je de eerste zijn en dus de eerste keus hebben? Dan kun je als vroege vogel op vrijdag al om 9.00 uur terecht. Met een speciaal zogeheten ‘eerste uurtje’-kaartje. Dat kost tien euro en is alleen online te bestellen.

Camper Caravan Wereld Expo Assen

Bezoek je de beurs op een van de openingsdagen tussen 10.00 en 17.00 uur, dan kost een kaartje online 8 euro. Aan de kassa is dat 9 euro. Je krijgt daarbij de vraag een starttijd te selecteren. Elke starttijd heeft een vooraf bepaalde capaciteit. Zo kan de bezoekersstroom worden gespreid. Je mag overigens zo lang als je wil op de beurs blijven. Er is geen vastgestelde eindtijd (behalve dan de sluitingstijd). Op de website staat een overzicht van de mogelijke maatregelen die worden genomen naar aanleiding van de actuele covid-situatie.

  • Datum: 17, 18, 19 september 2021
  • Locatie: Expo Assen
  • Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur (op vrijdag: 9.00 – 17.00 uur)
  • Eerste uurtje-ticket: 10 euro (alleen online te verkrijgen)
  • Regulier ticket online: 8 euro, regulier ticket kassa: 9 euro

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur