Bürstner verrast met Gallery Roof en meer

Luc Schaepkens

Bürstner heeft het nodige nieuws te melden. Om te beginnen natuurlijk de bijzondere Lyseo Gallery Roof met een opklapbare alkoof. Dan zijn er twee nieuwe indelingen én een nieuw interieur in de populaire Premio Life-caravanserie. Maar er is meer. Het lijkt sterk op een trend. De hokjes in camperland vervagen. Eerder zagen we al een kruising van een buscamper en een halfintegraal. Nu is er ook een mengsel van een halfintegraal met een alkoof met de bijzondere Bürstner Lyseo Gallery Roof.

De bijzondere Bürstner Lyseo Gallery Roof

De buren op de camping zullen raar opkijken. Je komt namelijk met een gewone halfintegraal de camping oprijden. Zet hem op zijn plek, stroom erin, luifel uit. Klaar. Nou nee, eerst nog even de tweede verdieping omhoog laten zoeven. En hup, na 90 seconden staat er opeens een alkoof. Bürstner heeft het, het eerste Gallery Roof. Je voegt zomaar een extra slaapruimte toe. Met een stahoogte van 110 centimeter. Compleet met zitje en tafel. En oplaadstation voor je mobiel. Bereikbaar via een vaste trap met opbergruimte.

De speciale luchtkamers van de alkoof zijn door Bürstner zelf ontwikkeld. Ze zorgen voor veel stabiliteit en voor een goede isolatie. Behalve de bijzondere alkoof heeft deze speciale Lyseo Gallery Roof nog heel wat meer te bieden. Van hoogpolig tapijt tot een wegklapbare kofffiezetter, dito afzuigkap en meer namelijk. Meer weten? Deze bijzondere camper met Gallery Roof staat ook in ons digitale Campingtrend Magazine van deze maand.

Premio Life caravanserie en Eliseo buscamper

De populaire caravanserie Premio Life krijgt vanaf dit modeljaar een compleet nieuw interieur. Daarnaast komen er twee nieuwe indelingen bij. Dat zijn de Premio Life 415 TK: de compacte familiecaravan met vier slaapplaatsen en optioneel een derde stapelbed achterin. En de Premio Life 480 TS: een gezinscaravan met een kingsize bed van 2 bij 1,6 meter.

Luxe en wooncomfort, dat is de buscamper Eliseo van Bürstner. Er zijn vanaf het nieuwe modeljaar vijf verschillende indelingen om uit te kiezen. Zo heeft de nieuwe Eliseo C 644 een rondzit. Daarboven hangt het elektrische hefbed. Van de rondzit is ook een tweede bed te maken. Waardoor je achterin een dubbel stapelbed maakt. Vier slaapplaatsen, zonder hefdak. De Eliseo buscamper is een echte feelgood auto. Kijk voor meer informatie over het Gallery Roof, de Premio Life en al het andere Bürstner nieuws op de site van Bürstner.

Het interieur van de Premio Life.
Het interieur van de Premio Life.
Het interieur van de Eliseo.
Het interieur van de Eliseo.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Luc Schaepkens

Redacteur