Kampeergevoel komt tot leven in nieuw pand van Kip Caravans

Martine van Kuler

Kip Caravans heeft een nieuw pand, de Kip Store in Utrecht. Kamperen draait om meer dan alleen een mooie caravan, dus in de nieuwe Kip Store kun je het complete assortiment aan caravans ontdekken én het ultieme kampeergevoel beleven.

Het gaat goed met Kip Caravans, toch een van de iconen uit de Nederlandse kampeerbranche. De caravanfabrikant heeft een nieuwe vestiging geopend in Utrecht. En dat is mooi nieuws voor het bedrijf dat in 2011 nog faillissement aanvroeg. Het roer ging om, de Kip Caravan onderging een metamorfose en de populariteit steeg weer. Dat resulteert in een nieuw verkooppunt in Utrecht.

Duurzaam pand is symbool van vooruitgang

Kamperen gebeurt bijna altijd in de natuur. Kip heeft duurzaamheid daarom hoog in het vaandel staan. Bij het fabriceren van de caravans wordt goed nagedacht over de gebruikte materialen en gehanteerde productieprocessen. Zo beschikt elke Kip caravan over een aanzienlijke hoeveelheid hoogwaardig en duurzaam hout.

Die voorliefde voor hout zien we ook terug in de nieuwe Kip Store aan de Haarrijnseplas in Utrecht. Het pand is volledig gebouwd met behulp van de modernste technieken en de constructie bestaat helemaal uit hout. ‘Door te werken met hout, gebruiken we materiaal dat de natuur ons geeft. Daarbij groeit het uiteindelijk weer terug. Sterker nog, de groei van hout (bomen) onttrekt CO2 uit de lucht’, zo valt te lezen op de website van Kip caravans.

Kip Store Utrecht
Kip Store Utrecht
Kip Store Utrecht
Kip Store Utrecht

Beleef het kampeergevoel

Natuurlijk staat het complete caravanassortiment in de showroom, maar voor bezoekers is er meer te beleven. Zo is de nieuwe Kip Store een plek waar enthousiaste kampeerliefhebbers samenkomen en waar ze inspiratie kunnen opdoen om te genieten van de schoonheid van de natuur en de vrijheid van het buitenleven.

Ga jij een kijkje nemen in de nieuwe Kip Store Utrecht? Vergeet dan niet een kijkje te nemen in deze leukerd.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!