kampeerevenementen

Voor in de agenda: vrolijke kampeerevenementen in het voorjaar

Martine van Kuler

Pasen is de officieuze start van het kampeerseizoen. Veel campings open hun deuren, kampeermiddelen komen uit de stalling en tijdens speciale evenementen kunnen kampeerders inspiratie opdoen en in de stemming komen. Pak je agenda er maar bij, want dit zijn kampeerevenementen die je dit voorjaar kunt bezoeken.

Knetterende kampeerdagen: 28 maart - 2 april

Holtkamper en Easy Caravanning luiden het kampeerseizoen feestelijk in tijdens de Knetterende Kampeerdagen bij de eigen Tenttrailer Centers in Emmen en Utrecht. Van 28 maart tot en met 2 april zijn er interessante aanbiedingen. Lees voor meer info dit artikel.

kampeerevenementen
kampeerevenementen

Open Camping Dag: 1 april

Ook op het lijstje met kampeerevenementen: de Open Camping Dag. I love kamperen organiseert deze op zaterdag 1 april (geen grap!). Op de Open Camping Dag kunnen kampeerders op een laagdrempelige manier alvast even rondkijken op een van de deelnemende campings. Bovendien is de campingeigenaar aanwezig om al je vragen te beantwoorden. Zowel voor de campings als de bezoekers zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden is wel nodig. De campings zijn geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Meer informatie en deelnemende campings vind je op de website van de Open Camping Dag.

open campingdag
open campingdag

Campooz Kampeerweekend: 16-18 juni

Dit jaar geen World Campooz Day, maar een heel Campooz Kampeerweekend. Dit vanwege de opening van het nieuwe pand van Campooz. De activiteiten die normaal gesproken op de camping plaatsvinden, zijn dit jaar in het eigen pand. Zo krijg je een leuk kijkje achter de schermen. Het kamperen gebeurt op Camping Witterzomer, net buiten Assen. Er is een groot veld gereserveerd, zodat iedereen gezellig bij elkaar staat. Meer informatie en een aanmeldingsformulier vind je via deze link.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!