caravan jong stel

Lieve kampeercadeautjes voor Valentijnsdag

Martine van Kuler

Valentijnsdag nadert met rasse schreden. Stiekem vinden wij het maar een commercieel gedoe en we hoeven ook heus geen romantisch cadeau. Al worden we van deze lieve kampeercadautjes dan wel weer blij. Dus heren, vergeet die rode rozen...

toilettas vw
toilettas vw

Roze toilettas Volkswagen VW bus T2

Met deze roze toilettas maak je zeker de blits op de camping. Toegegeven, voor ons is hij wat aan de kleine kant. Wij hebben immers heel wat smeersels en lotions nodig om er enigszins fatsoenlijk uit te zien. Maar als makeup-tasje volstaat deze leukerd zeker. Hij is er trouwens ook in het blauw. Kopen? Dat kan voor 26,98 bij bol.com.

Silwy
Silwy

Magnetische glazen van Silwy

Scherven brengen geluk, maar onze glazen houden we toch liever heel. Tijdens een rit met camper of caravan is dat soms knap lastig. Maar daar bedacht Silwy een oplossing voor: een magnetisch systeem voor glazen en servies. Silwy begon met simpele magnetische glazen, maar de collectie heeft zich flink uitgebreid. Inmiddels zijn er wijn-, bier-, likeur-, champagne, whisky-, water- en longdrinkglazen te koop. Meer weten over de glazen van Silwy? Jos maakte er deze video over.

bedel camper kampeercadeautjes
bedel camper kampeercadeautjes

Zilveren bedel van een camper

Deze leukerd mag niet ontbreken in dit lijstje met lieve kampeercadeautjes. Heeft je geliefde een bedelarmband, dan is deze schattige zilveren bedel natuurlijk een ideaal cadeautje voor Valentijnsdag. Hij is geschikt voor aan de welbekende Pandora-armband. Dit bedeltje kost 30,95 euro bij bol.com.

luchtbed hart
luchtbed hart

Hartjesluchtbed

Hoe romantisch is dit luchtbed? Wedden dat je met dit kampeercadeautje goede sier maakt bij je geliefde?! Zeker als je het nog voor hem of haar opblaast. Onder meer te koop bij de zwembadstore voor 16,95 euro.

badlaken
badlaken

Badlaken met campers en caravans

Dat je van kamperen houdt straal je uit met dit Pufz badlaken. Hij is gemaakt van 100 % katoen en is 150 x 70 centimeter groot. Of je hem voor Valentijnsdag in huis hebt durven we niet te beloven, maar hij lijkt ons het wachten waard. Hier te koop voor 33,88 euro.   

Dit artikel met kampeercadeautjes bevat affiliatelinks. Dat betekent dat als jij een product via deze link koopt, wij hier een klein percentage voor krijgen. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt.

Foutje gezien? Mail ons. Dat stellen we zeer op prijs!

Martine van Kuler

(Eind)redacteur

Het zonnetje dat door het tentdoek schijnt, het geluid van zingende vogels, in de buitenlucht ontbijten met verse croissantjes. Daarom houd ik zo van kamperen!